UUSIMMAT

Testissä laadukas pelinäppäimistö, Intel esitteli uusia työpöytäprosessoreita, Amazfitin futuristinen älykello on nyt ennakkotilattavissa – ja viikon 18/2020 muut tärkeimmät tekniikkauutiset

03.05.2020 18:38 | Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 18/2020 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat tekniikka-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut muun muassa seuraavaa:

Testi: Corsair K95 RGB Platinum XT -pelinäppäimistö – Laadukas näppäimistö erityisesti striimaajille

Suurin osa nykyisistä pelinäppäimistöistä täyttää perustarpeet niin ergonomian kuin tarkkuudenkin suhteen. Joukosta erottuminen vaatii uusia ominaisuuksia tai poikkeuksellisia ratkaisuja. Corsair K95 RGB Platinum XT -pelinäppäimistön kohdalla tämä on hoidettu esimerkiksi tarjoamalla lisäominaisuuksia striimaajille.

Intel julkaisi 10. sukupolven Core-sarjan työpöytäprosessorit

Intelin uudet, Comet Lake -arkkitehtuuriin perustuvat työpöytäprosessorit vastaavat vuodoissa esiintyneitä tietoja. Prosessorien vanavedessä julkaistiin uusi LGA1200-prosessorikanta, jonka myötä uutuudet vaativat myös uuden emolevyn seurakseen.

Futuristisesti muotoiltu Amazfit X -älykello on nyt ennakkotilattavissa myös Suomeen

Xiaomin alabrändi Amazfitin tuleva Amazfit X -älykello on nyt ennakkotilattavissa joukkorahoituspalvelu IndieGoGon kautta 149 dollarin eli noin 138 euron hintaan.

Edullisempi OnePlus Z -malli saattaa ilmestyä heinäkuussa

OnePlus 8 -mallistoon odotettiin ennalta OnePlus 8 ja OnePlus 8 Pro -mallien lisäksi myös edullisempaa OnePlus 8 Lite -mallia. Laitetta ei kuitenkaan julkistettu vielä tässä kuussa muiden mallien mukana.

Intel sallii nyt näytönohjainajurien päivityksen ilman laitevalmistajien ajureita

Intelin integroitujen näytönohjaimien ajurit ovat nyt päivitettävissä aiempaa helpommin.

Galax julkisti GeForce RTX 2070 Super EX Pink Edition -näytönohjaimen

GeForce RTX 2070 Super EX PINK Edition -näytönohjaimen suurin valtti on sen jäähdytysratkaisun koteloinnin vaaleanpunainen väritys.

Saat kuulokkeistasi paremmat tällä sovelluksella – Valtaosa kokeilijoista tykkäsi

Sonarworks tunnetaan äänialan ammattilaisten piireissä Sonarworks Reference 4 Speaker- ja Reference 4 Headphones -ohjelmistoistaan. Sonarworks on nyt julkaissut helppokäyttöisen sovelluksen tavallisille kuluttajille, joka pohjautuu samaan teknologiaan.

 

Muropaketin uusimmat