Uusimmat

Viikon tekniikkauutiset: IFA 2019 -ensituntumia, Apple iPhone 11 -huhuja, Galaxy Note 10 Plus -testi…

08.09.2019 20:11 Muropaketin toimitus

Muropaketti vierailee tällä viikolla Berliinissä järjestettävillä IFA 2019 -messuilla, joiden yhteydessä olemme päässeet ottamaan ensituntumia monista kiinnostavista laitteista.

IFA-messujen lisäksi kerroimme kuluneella viikolla muun muassa Applen iPhone 11 -mallien teknisiä ominaisuuksia koskevista huhuista ja Intelin tulevasta Core i9-9900KS -suorittimesta. Muropaketin testipenkissä käväisi myös Samsung Galaxy Note 10 Plus.

Pikavilkaisu: Samsung Galaxy Fold 5G -puhelin on vihdoin myynnissä – Taittuu ja toimii, mutta on edelleen harvojen saatavilla

Taittuvanäyttöinen Samsung Galaxy Fold -puhelin julkistettiin jo alkuvuodesta. Nyt se on oikeasti myynnissä ja saatavilla, tosin hyvin harvassa maassa. Ja vihdoin puhelin on myös suuren yleisön tutustuttavissa. Kävimme ottamassa näppituntumaa laitteeseen IFA 2019 -tapahtumassa.

Pikavilkaisu: Acer julkaisi uuden ConceptD -malliston luovan työn tekijöille, mutta myös 300 hertsin näytöllisen pelikannettavan

Acer kunnostautui IFA 2019 -tapahtuman alkumetreillä ja julkaisi liudan uusia tuotteita. Kävimme pikaisesti tutustumassa täysin uuteen Acer ConceptD -mallistoon sekä Acer Predator Triton 500 -pelikannettavaan. Huippumallissa on myös huippunopea näyttö, joka kykenee peräti 300 hertsin päivitysnopeuteen.

Pikavilkaisu: Nokia 7.2 -puhelin on näyttävä ja hienostunut, muttei sisällä aivan uusinta rautaa

HMD Global julkaisi uusia tuotteitaan virallisesti 5. päivä syyskuuta Berliinin IFA 2019 -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. Uutuusmallien ykkönen on Nokia 7.2 -puhelin, jonka ominaisuuksiin kuuluvat niin kolmoiskamera kuin Zeiss-brändätty muotokuvatila. Uutta ovat myös hyvin samanoloinen 6.2-malli sekä kolme peruspuhelinta.

Applen tulevien iPhone 11 -mallien tekniset tiedot vuotivat julkisuuteen

Apple esittelee iPhone 11 -mallit syyskuun 10. päivänä. Nyt mallien tekniset ominaisuudet ovat vuotaneet nettiin jo ennakolta.

Intel huomasi AMD Ryzenin kellotaajuusongelmat – Core i9-9900KS tulossa lokakuussa

IFA-messujen yhteydessä kerrottujen tietojen mukaan Intel on tuomassa Core i9-9900KS -työpöytäprosessorin saataville lokakuussa. Intel esitteli myös dioja, jotka voi tulkita arvosteluksi AMD:n uusimpia Ryzen 3000 -sarjan prosessoreita kohtaan.

Ensituntumat: Logitech MX Keys -näppäimistö ja MX Master 3 -hiiri – Huippumukavuutta tehokäyttäjän näppeihin

Logitech esitteli IFA 2019 -tapahtuman alla uudet tehokäyttäjän versiot näppäimistöstä ja hiirestä. Tutustuimme välittömästi kumpaankin. Lyhyen testikäytön perusteella kumpikin edustaa ehtaa huippuluokkaa niin käytöltään kuin viimeistelyltään. Langattomina tuotteiden sijoittelu ja käyttäminen on mukavaa.

Muropaketin uusimmat