UUSIMMAT

Viikon tekniikkauutiset: IFA 2019 -ensituntumia, Apple iPhone 11 -huhuja, Galaxy Note 10 Plus -testi…

08.09.2019 20:11 | Muropaketin toimitus

Muropaketti vierailee tällä viikolla Berliinissä järjestettävillä IFA 2019 -messuilla, joiden yhteydessä olemme päässeet ottamaan ensituntumia monista kiinnostavista laitteista.

IFA-messujen lisäksi kerroimme kuluneella viikolla muun muassa Applen iPhone 11 -mallien teknisiä ominaisuuksia koskevista huhuista ja Intelin tulevasta Core i9-9900KS -suorittimesta. Muropaketin testipenkissä käväisi myös Samsung Galaxy Note 10 Plus.

Pikavilkaisu: Samsung Galaxy Fold 5G -puhelin on vihdoin myynnissä – Taittuu ja toimii, mutta on edelleen harvojen saatavilla

Taittuvanäyttöinen Samsung Galaxy Fold -puhelin julkistettiin jo alkuvuodesta. Nyt se on oikeasti myynnissä ja saatavilla, tosin hyvin harvassa maassa. Ja vihdoin puhelin on myös suuren yleisön tutustuttavissa. Kävimme ottamassa näppituntumaa laitteeseen IFA 2019 -tapahtumassa.

Pikavilkaisu: Acer julkaisi uuden ConceptD -malliston luovan työn tekijöille, mutta myös 300 hertsin näytöllisen pelikannettavan

Acer kunnostautui IFA 2019 -tapahtuman alkumetreillä ja julkaisi liudan uusia tuotteita. Kävimme pikaisesti tutustumassa täysin uuteen Acer ConceptD -mallistoon sekä Acer Predator Triton 500 -pelikannettavaan. Huippumallissa on myös huippunopea näyttö, joka kykenee peräti 300 hertsin päivitysnopeuteen.

Pikavilkaisu: Nokia 7.2 -puhelin on näyttävä ja hienostunut, muttei sisällä aivan uusinta rautaa

HMD Global julkaisi uusia tuotteitaan virallisesti 5. päivä syyskuuta Berliinin IFA 2019 -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. Uutuusmallien ykkönen on Nokia 7.2 -puhelin, jonka ominaisuuksiin kuuluvat niin kolmoiskamera kuin Zeiss-brändätty muotokuvatila. Uutta ovat myös hyvin samanoloinen 6.2-malli sekä kolme peruspuhelinta.

Applen tulevien iPhone 11 -mallien tekniset tiedot vuotivat julkisuuteen

Apple esittelee iPhone 11 -mallit syyskuun 10. päivänä. Nyt mallien tekniset ominaisuudet ovat vuotaneet nettiin jo ennakolta.

Intel huomasi AMD Ryzenin kellotaajuusongelmat – Core i9-9900KS tulossa lokakuussa

IFA-messujen yhteydessä kerrottujen tietojen mukaan Intel on tuomassa Core i9-9900KS -työpöytäprosessorin saataville lokakuussa. Intel esitteli myös dioja, jotka voi tulkita arvosteluksi AMD:n uusimpia Ryzen 3000 -sarjan prosessoreita kohtaan.

Ensituntumat: Logitech MX Keys -näppäimistö ja MX Master 3 -hiiri – Huippumukavuutta tehokäyttäjän näppeihin

Logitech esitteli IFA 2019 -tapahtuman alla uudet tehokäyttäjän versiot näppäimistöstä ja hiirestä. Tutustuimme välittömästi kumpaankin. Lyhyen testikäytön perusteella kumpikin edustaa ehtaa huippuluokkaa niin käytöltään kuin viimeistelyltään. Langattomina tuotteiden sijoittelu ja käyttäminen on mukavaa.