Uusimmat

Kotimainen scifi-seikkailu Downward Spiral: Horus Station ilmestyy pian, eikä ole hinnalla pilattu

15.05.2018 16:01 Muropaketin toimitus

Helsinkiläisen 3rd Eye Studiosin kehittämä, painovoimaton scifi-seikkailu Downward Spiral: Horus Station saapuu PC:lle vielä tässä kuussa. PlayStation 4 -versiota saadaan valitettavasti odottaa hieman pidempään.

Aiemmin keväällä kerroimme ensivaikutelmia suomalaistekoisesta avaruusseikkailusta Downward Spiral: Horus Station. Pelin oli määrä ilmestyä vielä kevään aikana, mutta kesäkuun kovaa vauhtia lähestyessä alkoi jo näyttää siltä, että julkaisu lykkääntyy.

Nyt 3rd Eye Studios on kuitenkin iloksemme ilmoittanut, että Horus Station ilmestyy kuin ilmestyykin vielä toukokuun puolella. Lupaava scifi-peli julkaistaan PC:lle Steamin kautta 31. toukokuuta, ja se tukee perinteisen kuvaruudulta pelaamisen ohella myös HTC Viveä, Oculus Riftiä sekä Windows Mixed Realitya.

Valitettavasti PlayStation 4 -version tilanne on hieman huonompi. Studio ilmoittaa, että PlayStation VR:ää tukeva pleikkariversio vaatii vielä viilausta, ja se ilmestyykin vasta myöhemmin kesällä.

Myös pelin hinta on ilmoitettu. Downward Spiral: Horus Stationin kertoaan maksavan sekä PC:llä että PS4:llä vain 14,99€.

Alta voit lukea haastattelumme ja toimittajamme ensivaikutelmat Horus Stationista.

Haastattelu: Kotimainen scifi-peli Downward Spiral: Horus Station kumartaa Dead Spacen suuntaan – Ville Valo vastaa soundtrackista

Ensikosketus ja pelikuvaa: Suomalainen Downward Spiral: Horus Station rikkoo virkistävästi seikkailupelien kaavoja