Uusimmat

Mitä pelejä kehittäjät itse palkitsevat? – GDCA:n palkintoehdokkaat julki

06.01.2018 19:42 Muropaketin toimitus

Muun muassa Nier: Automata, PlayerUnknown’s Battlegrounds ja Horizon Zero Dawn ovat ehdolla pelikehittäjien vuotuisessa palkintogaalassa. Palkinnot jaetaan maaliskuussa.

Monet pelimediat ovat jo nimenneet viime vuoden parhaita pelejä, ja esimerkiksi The Game Awards -palkinnot jaettiin joulukuussa, mutta vielä on jäljellä palkintogaaloja. Nyt omat ehdokkaansa on julkaissut Game Developers Choice Awards -gaala, joka järjestetään maaliskuussa.

Pelikehittäjien itsensä valitsemien palkintojen ehdokkuuksia kahmivat eniten The Legend of Zelda: Breath of the Wild sekä Horizon Zero Dawn, joilla on molemmilla kuusi ehdokkuutta. Kaksikon lisäksi vuoden parhaan pelin tittelistä kilpailevat PlayerUnknown’s Battlegrounds, Super Mario Odyssey ja Nier: Automata (kuvassa). Sama viisikko on ehdolla myös parhaasta pelisuunnittelusta.

Muita kiinnostavia ehdokkuuksia ovat esimerkiksi Hellblade: Senua’s Sacrificen saamat ehdokkuudet parhaasta teknologiasta, tarinasta sekä äänestä. Lisäksi esimerkiksi parhaasta innovaatiosta ovat ehdolla Breath of the Wildin ja Battlegroundsin lisäksi Gorogoa, ylistetty indiepeli What Remains of Edith Finch, sekä eriskummallinen taidepläjäys Everything.

Kaikki kategoriat ja ehdokkaat näet Gamesindustryn sivuilta. Palkinnot jaetaan 21. maaliskuuta Game Developers Conference -tapahtumassa San Franciscossa.

Lue lisää:

Listasimme: Vuoden 2017 parhaat pelit – ota ainakin nämä 15 julkaisua haltuun

Metacritic julkisti kriitikoiden mielestä vuoden 2017 surkeimmat pelit

Kehittäjätkin yllättyivät: No Man’s Sky voitti innovaatiopalkinnon GDCA-gaalassa