Uusimmat

Myös Dying Light poikii oman battle royale -pelinsä, jota päästään pelaamaan jo ensi kuussa

20.08.2018 19:37 Muropaketin toimitus

Zombie-selviytymispeli Dying Lightiin suunniteltu battle royale -pelimuoto kasvoi itsenäiseksi peliksi, joka saapuu early accessiin jo ensi kuussa.

Keväällä kerroimme, että Techland-studio olisi julkaisemassa suositulle Dying Light -pelilleen battle royale -moodin sisältävän laajennuksen. Kävi kuitenkin niin, että uusi Bad Blood -pelimuoto muuttui itsenäiseksi peliksi.

Eurogamer raportoi, että Dying Light: Bad Blood ilmestyy jo syyskuussa early access -versiona. Pelin on määrä ilmestyä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle, mutta varhaisversiota päästään kokeilemaan ainoastaan jälkimmäisellä alustalla. Bad Blood tulee olemaan ilmaispelattava, mutta early access -vaiheessa peliä pääsee pelaamaan ainoastaan ostamalla parinkympin Founder’s Pack -version.

Bad Bloodissa 12 pelaajaa heitetään samalle kartalle kamppailemaan selviytymisestä paitsi toisiaan, myös verenhimoisia eläviä kuolleita vastaan. Luvassa on Dying Lightille ominainen paketti parkouria ja varusteiden etsimistä sekoitettu battle royale -taisteluun, jossa vain yksi pelaaja voi voittaa.

Battle royale -pelien tulva ei ota talttuakseen, vaikka Fortniten ja PlayerUnknown’s Battlegroundsin kilpailijat eivät ole kummoisiin pelaajamääriin yltäneet. Syyskuussa ilmestyy Dying Light: Bad Bloodin ohella myös ainakin Battlerite Royale, joka sekin on saanut alkunsa suosittuun peliin suunnitellusta uudesta pelimoodista. Lisäksi syksyllä ilmestyvät Call of Duty ja Battlefield -pelit sisältävät nekin omat versiona battle royalesta.

Dying Light: Bad Bloodista järjestetään myös beta-testaus, johon voi pyrkiä mukaan pelin virallisilla sivuilla. Bad Bloodin lisäksi Techlandilla on myös kehitteillä Dying Light 2, joka julkistettiin E3-messuilla näyttävällä trailerilla.