Uusimmat

Vuoden 2015 aliarvostetuin peli: Warhammer: The End Times – Vermintide

05.01.2016 17:44 Jukka O. Kauppinen

Pyysimme lukijoitamme äänestämään joulun ja uudenvuoden välissä kymmenessä eri äänestyssarjassa muun muassa vuoden 2015 aliarvostetuinta peliä, parasta pelihahmoa, parasta käsikirjoitusta ja yllättävintä peliä. Vuoden aliarvostetuimmaksi peliksi lukijat valitsivat Warhammer: The End Times – Vermintiden.

Tulokset on laskettu lukijoiden antamien äänten yhteenlaskun perusteella. Voittajan ja muiden hyvin pärjänneiden lisäksi olemme listanneet perusteltuja ja kategoriaan soveltuvia ehdokkaita, vaikka ne eivät yltäneetkään äänimäärällisesti.

 

Pelikuvaukset ovat lainauksia Domen aihetta käsittelevästä jutusta.

 

WarhammerTheEndTimesVermintide_arv_0kansiVermintide sijoittuu suosittuun Warhammerin fantasiamaailmaan, jossa ajat ovat tavallistakin huonommat. Vuosikausia sivistynyttä maailmaa uhannut kaaoksen invaasio on alkanut ja lopun ajat ovat käsillä. Kaikkien huomion ollessa apokalyptisessä sodassa maan alla piileskelevät Skaven-rottamiehet toteuttavat ikiaikaisen suunnitelmansa ja aloittavat avoimen sodan ihmiskuntaa vastaan. Übersreikin kaupunki luhistuu hetkessä, kun viemäreistä ja kellareista virtaa esiin loputon rottamiesten aalto.

Lue juttu: Warhammer – The End Times: Vermintide (PC, PS4, Xbox One)

  

Valittu perustelu:

Peli saanut hyviä arvosteluita sitä testanneilta, mutta jäänyt kuitenkin kokematta suurelta osaa pelaajakuntaa pienen tuotantoyhtiön ja markkinoinnin vuoksi. Samalla vuoden yllättäjä itselleni.

Juho K.

 

Loppusuoralle ylsivät myös mm.:

 

Gold Miners – hieno peli, jota kukaan ei tunne. -Mikko

The Order: 1886 – lyhyt peli jossa paljon leffaa mutta tönkkäistä tarinaa. HOWEVER. Fiilis tässä on aivan uskomaton ja se vähä gameplay mitä on, on enimmäkseen loistavaa. Ei tämä mikään mestariteos ole, mutta ei ansaitse paikkaa vuoden huonoimpien pelien listoilla, joilla se ikävä kyllä on esiintynyt. -Joni K.

Total War: Attila – pelisarjan paras osa tuomittiin yleisesti rahastukseksi ja Rome II ongelmat korjaavaksi maksulliseksi päivitykseksi ja / tai DLC:ksi. Mielestäni suotta. – Rantarosmo

World of Tank Generals – peli julkaistiin vuoden 2015 lopulla eikä se ole saanut ansaitsemaansa huomiota. Se on jäänyt täysin yksinkertaisemman Hearthstonen jalkoihin, vaikka tarjolla on erinomainen iPad porttaus. Suosittelen lämmöllä lauta- ja korttipelien ystäville. – Kalle H.

 

Lisää aiheesta

2014 aliarvostetuin peli: Lichdom: Battlemage

2013 aliarvostetuin peli: Beyond: Two Souls

2012 aliarvostetuin peli: Spec Ops: The Line

2011 aliarvostetuin peli: Duke Nukem Forever

2010 aliarvostetuin peli: Alan Wake

 

Muistathan myös äänestää vuoden 2015 parasta peliä: Äänestä: Valitse vuoden 2015 parhaat pelit