Uusimmat

Laatujulkaisijan kehutut pelit tarjouksessa, mutta eivät turhan pitkään

28.04.2023 13:49 Muropaketin toimitus

Devolver Digitalin Steam-alesta voi napata muun muassa kehutut pelit Gris, Carrion ja Inscryption tavallista huokeampaa hintaan.

Devolver Digital on yksi arvostetuimmista indiepelien julkaisijoista, ja nyt yhtiöllä on käynnissä laaja alennusmyynti Steamissa. Koko joukko Devolverin julkaisuja on nyt alennuksessa, ja hintoja on pudotettu parhaimmillaan jopa 90 prosenttia. Nyt tarjoillaan todellakin laadukasta pelattavaa pikkurahalla.

Esimerkiksi viime vuonna positiivisesti yllättänyt kulttipeli Cult of the Lamb kustantaa nyt 14,94 euroa, vuoden 2021 kehuttu korttipeli Inscryption maksaa vain 11,99 euroa ja samurai-toimintapeli Trek to Yomin voi napata hintaan 9,75 euroa. Alennettuun hintaan 16,09 on saatavilla myös Muropaketin arviossa viisi tähteä napannut Return to Monkey Island.

Vieläkin pienemmän rahalla löytyy laadukasta pelattavaa. Esimerkiksi huikean kaunis seikkailupeli Gris (yläkuvassa) maksaa vain 4,24 euroa ja hurmeinen hirviöpeli Carrion kustantaa sekin vain 7,99 euroa. Kauan ei kuitenkaan kannata ostopäätöksiä hautoa, sillä tarjoukset päättyvät 8. toukokuuta.

Alta voit lukea Muropaketin arvioita Devolver Digitalin julkaisemista peleistä. Pelitarjouksia voit ihmetellä Steamissa.

Arvostelu | Gris on oikeasti yksi pelihistorian kauneimmista peleistä – se vain ei tuntunut miltään

Arvostelu | Carrion on vuoden parhaita indie-julkaisuja – Ihmisiä vainoavan lonkerohirviön ohjaaminen on hauskaa ja härskiä puuhaa

Arvostelu | Return to Monkey Island on viiden tähden napakymppi

Arvostelu | Cult of the Lambissa on aineksia kulttipeliksi – lutuisten eläinhahmojen kultin johtaminen on hurmaavaa puuhaa

Arvostelu | Okkulttinen Weird West olisi viiden tähden länkkäripeli, jos se olisi julkaistu valmiina

Muropaketin uusimmat