Uusimmat

Testi: Steelseries Arctis 9X -pelikuulokkeet – langattomuutta ja huippulaatua Xbox One -pelailuun

11.09.2019 20:00 Osku Kannisto

Laadulla on hintansa, mutta tinkimätöntä pelikokemusta hakevan Xbox-pelurin ei kannata ohittaa näitä Steelseries Arctis 9X -huippukuulokkeita. Äänenlaatu, käytettävyys ja mukavuus on kerrankin hiottu kaikki kohdalleen.

Steelseries Arctis 9X -kuulokkeet ovat harvinainen ilmestys Xbox One -lisätarvikkeiden joukossa, sillä ne toimivat langattomasti suoralla yhteydellä konsoliin. Konsolin lisäksi kuulokkeisiin voi kytkeä samanaikaisesti ja langattomasti joko tietokoneen tai mobiililaitteen musiikin kuuntelua tai puheluita varten.

Noin 200 euron hinta nostaa Arctis 9X:t pois peruskuulokkeiden ryhmästä. Ne on suunnattu vakavampaan ja nautinnollisempaan pelailuun, eli ne sijoittuvat pelaajien huippukuulokekategoriaan. Kuulokkeet on suunniteltu peliluureiksi, joilta sopii odottaa paljon.

Niillä ei käytännössä ole suoraa haastajaa langattomien Xbox-kuulokkeiden kategoriassa. Äänenlaadun ja hinnan osalta niitä voi verrata kilpailijoiden huippumalleihin, kuten Kingston HyperX Cloud Flight, Asus ROG Strix Fusion Wireless, Plantronics RIG 800LX, Razer Nari Ultimate ja Logitech G935.

Kuulokkeiden varustelu on minimissään. Mukana on vain lataukseen tarkoitettu microUSB-kaapeli. Mikrofoni on kiinteä, eikä varustukseen kuulu vaihdettavia lisäosia, kuten korvapehmusteita.

Sisältö

  1. Johdanto
  2. Käyttömukavuus
  3. Äänenlaatu ja viihdekäyttö
  4. Yhteenveto

Muropaketin uusimmat