UUSIMMAT

HIS esitteli persoonallisen väriset Radeon RX 5700 XT -näytönohjaimet

05.12.2019 16:15 | Muropaketin toimitus | 1

Uudet näytönohjaimet kulkevat nimellä Radeon RX 5700 XT Blue Army- ja Pink Army. Niistä tulee saataville myös tehdasylikellotetut OC-versiot.

Näytönohjainvalmistaja HIS tuo piristystä näytönohjainmarkkinoille. Valmistaja esitteli uudet Radeon RX 5700 XT Pink Army- ja Radeon RX 5700 Blue Army -näytönohjaimet, joiden nimi juontaa juurensa jäähdytysratkaisun koteloinnin väritykseen. Pink Army -mallissa maastokuvioinnissa väreinä ovat vaaleanpunainen, valkoinen ja punainen. Blue Army -mallissa taas kolme sinisen eri sävyä. Myös takalevy noudattaa väriteemaa.

Pirtsakan värityksen lisäksi perusversioissa grafiikkapiirin kellotaajuudet ovat korkeammat kuin referenssimallissa, mutta aavistuksen matalammat kuin AMD:n Anniversary-mallissa. OC-versiot ovat selkeästi ylikellotettuja. Niissä grafiikkapiirin peruskellotaajuus on 1730 megahertsiä, game-kellotaajuus 1870 ja boost-kellotaajuus 1980 megahertsiä. Referenssimallissa vastaavat luvut ovat 1605, 1755 ja 1905 megahertsiä.

HIS Radeon RX 5700 XT Blue Army- ja Pink Army -näytönohjainten hinnoittelusta tai saatavuudesta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa. Mikäli tämän väripiristeen kokoonpanoonsa haluaa, kannattaa katse suunnata Aasian markkinoille.

Keskustelu

Fuckin' finally! Väriä elämään ilman ylimääräisiä valo-ostoksia ja softia..

Muropaketin uusimmat