UUSIMMAT

Razer julkisti kolme matalaprofiilista DeathStalker V2 -pelinäppäimistöä

28.07.2022 08:45 Muropaketin toimitus

Uusittuja DeathStalker V2 -pelinäppäimistöjä varten Razer on kehittänyt matalaprofiiliset optiset mekaaniset kytkimet. Korkeimmasta kohdasta mitattuna näppäimistön korkeus on vain 26,6 millimetriä.

Razer palauttaa DeathStalker-pelinäppäimistöjen sarjan pinnalle julkaisemalla uudistetut versiot näppäimistöistä. Sarjalle ominainen piirre, matalaprofiilisuus, on yhä tallella. Sarja herätellään henkiin kolmella mallilla, jotka ovat DeathStalker V2 Pro, DeathStalker V2 Pro Tenkeyless ja DeathStalker V2.

Yhdistävänä tekijänä kaikissa uusituissa malleissa on Razerin kehittämät matalaprofiiliset optiset mekaaniset kytkimet. Kytkimissä vaihtoehtoina on Linear ja Clicky. Lineaarisissa kytkimissä kytkentäpiste on 1,2 millimetrissä ja koko liikerata on 2,8 millimetriä. Kytkimen aktivointiin tarvittava voima on 45 grammaa. Clicky-kytkimissä kytkentäpiste on 1,5 millimetrissä ja koko liikerata on niin ikään 2,8 millimetriä. Aktivointiin tarvittava voima on 50 grammaa. Käyttöiäksi kytkimille lupaillaan 70 miljoonaa painallusta.

Langaton DeathStalker V2 Pro on täysikokoinen näppäimistö. Numeronäppäinten yläpuolelta löytyy rulla ja erillinen medianäppäin. Tiedonsiirtoon näppäimistö käyttää 2,4 GHz:n Razer HyperSpeed Wireless -tekniikkaa. Tarjolla on myös Bluetooth 5.0, jos haluaa maksimoida näppäimistön akkukeston. Näppäimistölle luvataan 40 tunnin akkukestoa.

DeathStalker V2 Pro Tenkeyless -mallissa erona suurempaan sisarmalliin on numeronäppäimistön puute. Lisäksi Tenkeyless-mallissa akkukesto kasvaa 50 tuntiin.

DeathStalker V2 on taasen langallinen versio, jossa ei murehdita langattomasta tiedonsiirrosta tai akkukestosta. Muilta osin perusmalli on yhtenevä V2 Pro -mallin kanssa.

Langaton DeathStalker V2 Pro -mallin toimitukset ovat alkaneet. Sen suositushinnaksi Razer on asettanut 249,99 euroa. Langallisen mallin hinnaksi on asetettu 199,99 euroa. Tenkeyless-mallin hinnaksi on asetettu 219,99 euroa. Kahden jälkimmäisen toimitukset alkavat vielä kuluvalla vuosineljänneksellä.