SilentiumPC esitteli Regnum RG4-miditornikotelot

13.09.2017 14:04 | Muropaketin toimitus

SilentiumPC:n uusi mallisarja täydentää edullisten koteloiden tarjontaa. Regnum RG4 -malliston suunnittelussa huomiota on kiinnitetty erityisesti ilmankiertoon.

Regnum RG4 -kotelosta tulee saataville neljä eri versiota. Väreinä ovat valkoinen ja musta, joista kummastakin tulee saataville versio, jonka sivupaneeli on karkaistua lasia.

Kotelo sallii kookkaampien vesijäähdytysjärjestelmien asennuksen kattoon sekä etupaneeliin. Näistä jälkimmäiseen pystyy asentamaan 360 millimetrin jäähdyttimen ja kattoon suurimmillaan 240 millimetrin jäähdyttimen. Kotelon mukana toimitetaan kolme esiasennettua 120 millimetrin tuuletinta, joista kaksi sijaitsee etupaneelissa ja yksi takana. Kokoonpanoon asennettava näytönonhjain saa olla maksimissaan 380 millimetrin pituinen ja prosessorijäähdytin 159 millimetriä korkea. Katon puolelle sijoitetusta I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää, HD audio -liitännät, tuuletinsäädin kuudelle tuulettimelle sekä vielä (micro)SD-muistikortinlukija.

Kotelon ulkomitat ovat 496 x 450 x 205 millimetriä. Painoa kotelolla on 5,2 kilogrammaa. Kotelosta löytyy paikat kahdelle 3,5 tuuman kiintolevylle ja neljälle 2,5 tuuman asemalle. Perinteisten 3,5 tuuman kiintolevyjen tilalle voi halutessaan asentaa myös 2,5-tuumaiset asemat. Koteloon on asennettavissa myös kaksi 5,25 tuuman asemaa. Lisäkorttipaikkoja on seitsemän.

SilentiumPC ei kuitenkaan vahvistanut koteloiden saatavuutta saati hinnoittelua. Jos hinnoittelu on linjassa aiempien mallien kanssa, hinta asettunee 50-80 euron maastoon.