UUSIMMAT

Thermaltake julkaisi A500 Aluminum Tempered Glass Edition -miditornikotelon

20.10.2018 18:44 | Muropaketin toimitus

Thermaltaken uusi A500 Aluminun TG -miditornikotelo luottaa nimensä mukaisesti alumiiniin ja karkaistuun lasiin. Tilaa on varattu reilusti myös kookkaille vesijäähdytysjärjestelmille.

A500 Aluminum Tempered Glass Edition -miditornikotelon etupaneeli ja katto ovat ulkonäöltään varsin pelkistettyjä. Ainoana selkeänä yksityiskohtana voi pitää katon puolelle sijoitettua I/O-paneelia. Saranoidut kylkipaneelit ovat karkaistua lasia. Lisää modaaamisvapauksia suo kotelon DMD-toteutus (Dismantlable Modular Design).

Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 560 x 236 x 510 millimetriä. Ulkomittojen puitteissa etupaneelin taakse saa mahtumaan enintään 420 millimetrin jäähdyttimen. Kattoon sijoitettavan jäähdyttimen pituusrajoitus on 360 millimetriä. Prosessoricoolerille ulkomitat määrittävät 160 millimetrin maksimikorkeuden. Näytönohjaimen maksimipituudeksi ilmoitetaan 295 millimetriä, kun kiintolevykehikko on paikoillaan. Ilman kehikkoa pituusrajoitus on 420 millimetriä.

Kotelosta löytyy kaksi kiintolevykehikkoa. Suurempi nelipaikkainen kehikko on näkyvillä, pienempi kaksipaikkainen on piilotettuna samaan tilaan virtalähteen kanssa. Kehikoissa on asennuspaikat 2,5 tuuman ja 3,5 tuuman asemille. Lisäksi emolevyn takana on yksi kiinnityspaikka 2,5 tuuman asemalle. Kotelosta löytyy kiinnityspaikat ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyille.

I/O-paneeliin on saatu mahtumaan kaksi USB 2.0 -liitäntää, 3,5 millimetrin liitännät kuulokkeille ja mikrofonille sekä kaksi USB 3.0 -liitäntää. Näiden lisäksi paneelista löytyy USB-C-liitäntä.

A500 Aluminum Tempered Glass Edition -miditornikoteloiden toimitukset ovat alkaneet. Valmistajan verkkokaupassa kotelon hinta on 250 dollaria. Euroiksi muutettuna hinta on noin 217 euroa. Saatavuudesta Euroopassa ei ole toistaiseksi vahvistettua tietoa.