UUSIMMAT

Xigmatek esitteli reilusti asennustilaa tarjoavan Zest-miditornikotelon

19.11.2018 17:37 | Muropaketin toimitus

Xigmatek luottaa Zest-miditornikotelossaan ulkonäköön ja laajennettavuuteen. Massamuisteille on varattu kehikkoja ja asennustilaa reilusti, mutta halutessaan tilan voi pyhittää suurikokoiselle näytönohjaimelle.

Xigmatekin Zest-miditornikotelon kantavana voimana on sen laajennettavuus. Massamuisteille on varattu reilusti kehikkoja ja asennuspaikkoja. Kotelossa on huomioitu myös vesijäähdytyksen tarpeet. Kotelon katto ja etupaneeli sallivat suurimmillaan 360 millimetrin jäähdyttimen asennuksen.

Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 525 x 230 x 500 millimetriä. Ulkomittojen puitteissa koteloon saa asennettua E-ATX-, ATX-, mATX- tai Mini-ITX -emolevyn.

Prosessoricoolerin korkeusrajoitukseksi kerrotaan 180 millimetriä. Näytönohjaimen suurin sallittu pituus on 430 millimetriä, kun kiintolevykehikkoja ei ole asennettuna. Kehikkojen ollessa paikoillaan, pituusrajoitus on 280 millimetriä.

Massamuisteja varten kotelo mahdollistaa monta eri kokoonpanoa. Mikäli erillisiä kehikkoja ei asenna, koteloon saa asennettua maksimissaan viisi 2,5 tuuman asemaa ja kaksi 3,5 tuuman kiintolevyä. Yhteen kiintolevykehikkoon mahtuu kaksi asemaa.

Kotelon etu- ja kattopaneeliin saa asennettua suurimmillaan kaksi 200 millimetrin tuuletinta. Niihin voi asentaa vaihtoehtoisesti kolme 120 tai 140 millimetrin tuuletinta. Kumpikin paneeli sallii 360 millimetrin pituisen jäähdyttimen asennuksen.

Kuvituksen tuulettimien väri-iloittelusta huolimatta, ei kotelon mukana toimiteta ollenkaan tuulettimia. Xigmatek Zest -miditornikotelon hinnoittelu ja saatavuus ovat toistaiseksi vahvistamatta.