Uusimmat

Ensimmäinen traileri Marvelin Agents of SHIELD -sarjasta: The Avengersin tarina jatkuu, agentti Coulson palaa

13.05.2013 08:33 Muropaketin toimitus

Agents of SHIELD

ABC-kanava on näyttänyt vihreää valoa Marvelin Agents of SHIELD:ille. Sen kunniaksi The Avengersin maailmaan sijoittuvasta tv-sarjasta on julkaistu ensimmäinen virallinen kuva ja teaser-traileri.

Kaikki varmaan tiesivätkin jo tässä vaiheessa, että Gregg Clarkin esittämä agentti Phil Coulson ei kuollutkaan The Avengersissa, vaikka siltä kovasti vaikutti. Agents of SHIELD -sarjassa Coulson johtaa tiimiä, joka perehtyy Marvelin merkillisen maailman kummallisuuksiin. Trailerista päätellen sarjassa on mukana myös supervoimilla varustettuja yksilöitä, kuten moni on odottanutkin. Varmuutta asiasta ei ole, mutta näyttää kovasti siltä, että hahmokaartissa on mukana… Luke Cage?

Agents of SHIELD:in pääosissa nähdään Brett Dalton, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker ja Elizabeth Henstridge. Sarjan tuottajana ja ensimmäisen jakson ohjaajana on toiminut The Avengersin ohella Buffysta ja Firefly-sarjasta tuttu Joss Whedon. Vielä ei ole tiedossa milloin sarjan ensimmäinen kausi tarkkaan ottaen käynnistyy.

Teksti: Tatu Junni

Muropaketin uusimmat