Uusimmat

Hesarin pilailuversio nappaa pisteet kotiin

24.02.2011 14:00 Jukka O. Kauppinen

Helsingin Sanomien päätoimittaja on hitusen närkästynyt lehden verkkosivujen pilailuversiosta ja toteaa, että ”vitsinä tämä on kohtalaisen huono ja pilkantekokin on toteutettu sellaisella tavalla, ettei tästä edes jaksa suuttua.”

Toisaalta, näin sivustakatsojana täytyy vain nauraa makeasti ja todeta, että joskus netti-ilmiöt osuvat oivallisesti pilkka- ja nauruhermoon. Kuten vaikkapa vanha kunnon Lehti usein tekee.

HS: Helsingin Sanomien nettisivuista levisi verkossa pilaversio

Tsekkaa pilasaitti: HS.fi – Hölmölän Sanomat

Hölmölän Sanomien otsikot ja uutisten ingressit parodioivat oivallisesti päivän tärkeitä uutisaiheita, kuten:

Epäisänmaallisuus on lisätty tautiluokitukseen

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) koodistopalvelutyöryhmä on lisännyt epäisänmaallisuuden tautiluokitukseen. Sen on todettu lisäävän suvaitsevaisuutta ja ruokkivan sairaalloista äänestyskäyttäytymistä. Epäisänmaallisuudesta kärsiviä esitetään eristettäväksi ja pakkohoitoon määrättäväksi.

Poliisi puolusti voimatoimin uusnatseja Dresdenissä

Saksan poliisi taltutti vesitykein ja kyynelkaasulla uusnatsien vastustajia Dresdenissä lauantaina. Kaikkiaan 5 000 poliisia oli komennettu puolustamaan uusnatseja. Suomi on luvannut lähettää karhu-ryhmän avustamaan taistelussa. Lisäksi KRP toimittaa huipputeknologiaa uusnatseja vastustavien mielipiteiden suodattamiseen.

Lehti: USA neuvottelee Talebanin kanssa

Yhdysvallat käy suoria neuvotteluja Taleban-liikkeen edustajien kanssa, kertoo New Yorker -viikkolehti. Lehden mukaan presidentti Barack Obaman hallinto on huolissaan siitä, että Talebanin resurssit ja mielenkiinto sodan jatkamiseen ovat vaakalaudalla. Obama on ehdottanut suoraa rahallista tukea ja mahdollisesti Guantamon terroristien palauttamista Talebanien riveihin sillä ehdolla, että liike lupaa jatkaa sotaa vähintään vuosikymmenen ajan. Yhdysvaltain orastava talouskasvu on vaarassa, mikäli aseteollisuuden ja armeijan elvytysvaikutus katoaa ja heroiinikauppa tyrehtyy.

Nyrkkeilijä sai aivohalvauksen ja ryhtyi poliitikoksi

Nyrkkeilijä menetti kovasta iskusta tajuntansa ja sai aivoinfarktin. Sen seurauksena hänen puhekykynsä heikkeni niin pahasti, ettei kehään ollut enää paluuta. Aivoinfarktin sumentama järjenjuoksu ei mahdollistanut muita uravalintoja.

Lue myös

Kaheleita mutta onneksi feikkejä Sony-mainoksia

Perjantaikevennys^2: All Your Base Are Belong To Us

Räppää mukana: balladi Dungeon Masterista

Skeittaavan Street Fighter -miehen ja lihatuotteiden tähdittämä Doom-versiointi hämmentää