Uusimmat

Joss Whedon paljastaa salaisuuksia ja uuden julisteen Agents of Shield-sarjasta

08.08.2013 19:55 Muropaketin toimitus

Agents of SHIELD

Kuinka paljon Agents of Shield-sarjan tapahtumat risteävät Marvel-leffojen kanssa? 

Viime viikonloppuna järjestetyssä pressitilaisuudessa toimittajat pääsivät näkemään sarjan ensimmäisen jakson, ja Joss Whedon, tuottajat ja näyttelijät vastailivat kysymyksiin, joista tärkein ja kiinnostavin oli tietysti se, miten paljon sarjan tapahtumat risteävät Marvel-elokuvien kanssa.

Whedon sanoo:

”Mahdollisuuksia on vaikka mihin. Me mietimme niitä vielä. Tärkeintä on se, että meillä on halutessamme hauska mahdollisuus sotkea sarjan ja elokuvien tarinoita keskenään, mutta emme halua ihmisten katsovan Agents of Shieldia vain bongatakseen tuttuja supersankareita. Haluamme että he kiinnostuvat sarjasta nimenomaan sen omien hahmojen takia.”

Whedon sanoo että hän itse yrittää olla tulevaisuudessa mukana sarjan kehittämisessä niin paljon kuin The Avenger: Age of Ultronin ohjaamiselta ehtii. Eli ilmeisesti ei kovinkaan paljon. Tietyt käsikirjoitukset saattavat houkutella hänet osallistumaan sarjan tekemiseen enemmänkin, ainakin sen verran kuin hänellä aikaa riittää.

Tilanne on sama Samuel L, Jacksonin esittämän Nick Furyn mahdollisen esiintymisen kanssa.

”Hän on leffatähti ja työhullu, joten en osaa sanoa riittäkö hänellä aikaa Agents of Shieldille. Toivon että riittää.”, Whedon sanoo.

Ensimmäiseltä kaudelta voi siis odottaa muutaman supersankarin esiintymistä, Whedonin vähäistä osallistumista ja kuolleista palanneen agentti Coulsoniin keskittyvää juonta.

Mitä muuta sarja tarjoaa katsojille viikottain?

”Joka viikko ei nähdä uutta sankaria. Juoni voi keskittyä johonkin esineeseen tai mysteeriin. Sen jälkeen kun maailma sai tietää supersankareiden olemassaolosta ja avaruusoliot hyökkäsivät New Yorkiin on tapahtunut paljon. Nuo tapahtumat mahdollistavat monenlaisten tarinoiden kertomisen. Haluamme tehdä joka viikko jotain erilaista: agentti-stooreja, sankaritarinoita ja koskettavia kertomuksia. Haluamme varmistaa että joka viikko katsoja voi kokea erilaisia tunteita”, Whedon vastaa.

Tuottaja Jeffrey Bell huomauttaa että Marvelin universumissa on yli 5000 hahmoa joista valita. Miksi heitä ei näytettäisi vaikka sivuosarooleissa kun mahdollisuus kerran on olemassa.

Tämä alkaa kuulostaa todella lupaavalta ja Dome.fi:n toimitus ainakin odottaa sarjaa innolla.

Teksti: Aki Lehti

Lähde: Collider

Muropaketin uusimmat