Uusimmat

sEXHIBITION -erotiikkamessuilla naidaan ilmaa

02.11.2010 11:30 Muropaketin toimitus

Japanista alkunsa saanut, sittemmin amerikkalaiset villinnyt kilpailu saavuttaa Suomen. Ensimmäinen Ilmaseksin Suomenmestari valitaan Helsingissä sEXHIBITION -erotiikkamessuilla 26–27.11. Kilpailun idea on pitkälti sama kuin ilmakitaroinnin, paitsi että kitaran sijasta kilpailija antaakin elämänsä kyydin kuvitteelliselle partnerille.

Sääntöjä ilmaseksissä on varsin vähän: kliimaksin on oltava simuloitu ja aikaa sen saavuttamiseen on yhden vapaavalintaisen kappaleen verran. Esitys voi pitää sisällään kaiken partnerin kohtaamisesta viettelyyn ennen itse aktia – tai kilpailija voi jättää esileikit sikseen ja käydä niin halutessaan suoraan asian ytimeen – kunhan päättää kilpailunumeronsa (kerrankin luvalla) teeskenneltyyn orgasmiin.

Ammattimaisempaa ilmaseksin mallia näyttää amerikkalainen Pason. Hän ei nouse lavalle – vaan sen yläpuolelle! Pason on treenannut Cirque Du Soleil´ssa ja voittanut esityksellään kultaa Penthousen tämän vuoden G-String Awardsien parhaan shown sarjassa. Tämä punapäinen ilma-akrobaatti hallitsee useita lajeja baletista tankotanssiin ja joogasta burleskiin. Hän on esiintynyt sekä miesten- että fitnesslehdissä, televisiosarjoissa ja elokuvissa.

www.sexhibition.fi

Päivitys: Dome.fi:n toimitusta muistutettiin juuri, ettei ilmaseksi mikään uusi juttu ole. Kiitos herra Peltonen, soo soo, sEXHIBITION!