Uusimmat

Pierce Brosnan: “Daniel Craig muutti James Bondia merkittävällä tavalla”

17.08.2018 13:21 Muropaketin toimitus

James Bond on taas ajankohtainen: uusi elokuva tulee ensi vuonna ja huhut mahdollisen uuden näytteliljän ympärillä käyvät kiivaina. Entinen Bond-näyttelijä Pierce Brosnan näkee agenttihahmon muuttuneen viime vuosina paljon.

Daniel Craig esittää James Bondia jälleen vuoden päästä marraskuussa julkaistavassa elokuvassa, joka kantaa edelleen työnimeä Bond 25. 007:n tulevaisuus on kuitenkin hämärän peitossa, vaikka huhut Craigin seuraajasta käyvätkin kiivaina.

Craigia ennen maailman tunnetuinta agenttia esittänyt Pierce Brosnan on LRM:n uutisen mukaan avautunut hahmon kehityksestä viime vuosina. Hänen mukaansa Craigin aikana Bondin hahmoa on syvennetty ja siitä on tehty vakavampi, vähemmän humoristinen kuin mitä se oli Brosnanin aikana. Hahmoa ei kuitenkaan ole lähdetty keksimään uudestaan, mutta tämän kehitykselle on luotu dynaamisempia käänteitä.

“Silloin kun minä esitin häntä, yleisö piti päästää siihen uskomattomaan vitsiin sisälle – tämä mies, hyppimässä pois moottoripyörän kyydistä ja ottamassa lentokoneita kiinni, on täysin naurettava. Heidät piti päästää sisälle, niin minä olin kasvanut. Sean Connery teki niin, Roger Moore teki niin erinomaisesti”, Brosnan muistelee.

Danny Boylen ohjaama ja käsikirjoittama Bond 25 saa ensi-iltansa 8. marraskuuta 2019.