Uusimmat

Onko Asus ROG Orion korkean hintansa väärti? Testissä komeat pelikuulokkeet

03.02.2015 10:30 Jukka O. Kauppinen

Miikka Lehtonen laittoi luurit päähän ja ponkaisi matkalle digitaalisen viihteen maailmaan. Millaisia auraalisia elämyksiä Asus ROG Orion –kuulokkeet tarjosivatkaan?

ROG Orion tekee kivan ensivaikutelman. Asuksen linjastolle tyypillisesti punamustat kuulokkeet näyttävät kivoilta ja tuntuvat laadukkailta. Luurit painavat mukavasti ja kaikki osat tuntuvat olevan kestämään tehtyjä: kaapeli on paksua ja punotulla kankaalla päällystettyä, sangat tuntuvat lujilta ja niiden sisällä kulkee ihan metallia. Kupit on pehmustettu suurilla, pehmeillä keinonahkatyynyillä.

Vaikutelma vain korostuu, kun luurit pistää päähänsä. Sanka tuntuu kaalia vasten mukavalta ja kuppien pehmuste riittävältä. Korvat jäävät kokonaan sisäpuolelle ja ote on sen verran tiukka, että äänieristys toimii oikeasti. Asus itse mainostaa 30 dB:n äänieristystä, mikä osoittautui käytännössä riittäväksi: peleihin, leffoihin tai musiikkiin pystyy uppoutumaan kunnolla ja ilman häiriöitä. Joskus turhankin tehokkaasti, sillä parikin pelisessiota päättyi miltei valkopyykkiin, kun joku oli kävellyt huomaamatta selän taakse.

Lue koko artikkeli: Asus ROG Orion – korkealla hintalapulla saa vain kohtalaista ääntä

Lisää aiheesta

Asus PG221 – pelaajan laajakuvanäyttö 

Asus ROG Vulcan Pro –  hiljaisuutta, mutta millä hinnalla? 

Logitech G402 Hyperion Fury: lujaa Logitech-laatua

Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker – musiikkia muoviämpäristä?

Nintoaster – näin tehdään leivänpaahdin-retrokonsoli

Razer Surround Pro – tilaäänet mihin tahansa kuulokkeeseen?

Roccat Kave XTD Stereo Gaming Headset – jytkettä riitti, samoin tunteikasta viskinpolttoa

Roccat Kone Pure Military: karu ulkoasu, asiallinen hiiri