Uusimmat

“Tekikö Tom Cruise Top Gun: Maverickin halvemmalla? No v-ttu ei” – Scream-tähti tukee roolinsa jättänyttä Neve Campbellia

10.06.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Neve Campbell on tiedottanut jättävänsä Scream-elokuvat.

Scream-elokuvien keskushahmoa, Sidney Prescottia kaikissa viidessä Scream-elokuvassa esittänyt Neve Campbell on tiedottanut jättävänsä franchisen. Hän on kertonut syyksi sen, ettei hänen panostaan arvosteta tarpeeksi.

“En harmillisesti ole mukana seuraavassa Screamissa. Naisena minun on pitänyt työskennellä erityisen kovasti saadakseni arvostusta, erityisesti kun ajatellaan Screamia. Mielestäni minulle tehty tarjous ei vastannut sitä arvoa, mitä olen tuonut franchiselle. Päätös jättäytyä pois on ollut vaikea. Kaikille Scream-faneilleni haluan sanoa, että olette rakkaita”, Campbell kertoo Varietyn uutisessa.

Campbell on saanut päätökseensä tukea Scream-kollegoiltaan, uutisoi Yahoo.

Matthew Lillard, joka esitti Stuta vuoden 1996 elokuvassa, vertasi tilannetta Tom Cruiseen:

“Tekikö Tom Cruise Top Gun: Maverickin halvemmalla? No v-ttu ei. Miksi naisen pitäisi tyytyä vähempään? Miksi hänelle ei maksettaisi enemmän sarjan edetessä?”

Campbellin kanssa alusta lähtien mukana ollut David Arquette puolestaan kommentoi tilanteen olevan harmillinen:

“Scream-elokuva ilman Sidneytä on todella harmillinen, mutta ymmärrän hänen päätöksensä. Haluan tarkentaa, että tuen Neve Campbellia ja olen sitä mieltä, että on suuri virhe, ettei hän ole mukana seuraavassa Screamissa.”

Viides Scream julkaistiin tammikuussa ja kuudes laitettiin heti sen jälkeen tulille. Sen on määrä saada ensi-iltansa maaliskuussa 2023.