Uusimmat

Spider-Man 2099 taistelee Korppikotkan kanssa Spider-Man: Across the Spider-Verse -elokuvan uudessa kuvassa

14.03.2023 09:33 Muropaketin toimitus

Spider-Man: Across the Spider-Verse saapuu teattereihin kesäkuussa.

Empire-lehti on julkaissut uuden kuvan Spider-Man: Across the Spider-Verse -elokuvasta, joka esittelee Adrian Toomesin, eli Korppikotkan. Pahis ottaa kuvassa yhteen Spider-Man 2099:n kanssa, jonka ääninäyttelijänä toimii Oscar Isaac. Korppikotkalle ääntään lainaa Jorma Taccone.

Pääosa-Hämiksen, eli Miles Moralesin ääninäyttelijänä toimii jälleen Shameik Moore. Muita ääninäyttelijöitä ovat muun muassa Hailee Steinfeld, Jake Johnson, Issa Rae, Daniel Kaluuya, Jason Schwartzman, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Vélez, Greta Lee ja Rachel Dratch.

Spider-Man: Into the Spider-Verse -leffan jatko-osan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Miles Morales palaa valkokankaalle Oscar-palkitun Spider-Verse-saagan jatko-osassa, Spider-Man: Across the Spider-Verse. Brooklynin naapuruston ystävällinen Spider-Man sinkotuu yhdessä Gwen Stacyn kanssa halki multiversumin, missä hän kohtaa olemassaoloaan suojelevat Hämähäkki-ihmiset. Mutta kun sankarit riitelevät kuinka käsitellä tätä uutta uhkaa, joutuu Miles vastakkain muita Hämähäkkejä vastaan ja hänen on määriteltävä uudelleen, mitä sankarina oleminen tarkoittaa, jotta hän voi pelastaa ihmiset, joita hän rakastaa eniten.”

Spider-Man: Across the Spider-Verse saa ensi-iltansa 2. kesäkuuta.