Justice League: Snyder Cut -traileri esittelee supersankarielokuvasta neljän tunnin versio | DC FanDome

23.08.2020 07:08 | Muropaketin toimitus

DC FanDome -tapahtumassa paljastettiin yöllä DC Comics -fanien innolla odottaman Justice League -elokuvan uusi traileri.

Man of Steelin ja Batman v Superman: Dawn of Justicen tarinaa jatkavan Justice Leaguen tekeminen oli haastavaa puuhaa. Alkuperäinen ohjaaja Zack Snyder joutui jättämään elokuvan perhesyiden takia kesken kuvausten. Tuuraajaksi Warner Bros. Pictures palkkasi Avengers-elokuvista tutun Joss Whedonin, joka hyllytti studion valtuuttamana useita Snyderin ideoita ja ujutti omiaan tilalle.

Elokuvateattereihin syksyllä 2017 saapunut versio Justice Leaguesta oli siis kahden ohjaajan tuotos, eikä mitenkään linjakas sellainen. Elokuva jäi kauas lipunmyyntitavoitteestaan, ja useimmat fanit tyrmäsivät sen. Myöhemmin Zack Snyder on kertonut, ettei hän ole vaivautunut edes katsomaan Whedonin viimeistelemää versiota, ja Cyborgia esittänyt Ray Fisher on puolestaan kertonut Avengers-ohjaajan sikamaisesta käytöksestä.

Elokuvateatteriensi-illan jälkeen netissä alettiin vaatia uutta versiota Justice Leaguesta – niin sanottua Snyder Cutia, joka olisi se elokuva, jota Zack Snyder alkujaan lähti tekemään. Kampanjointi jatkui kuukausikaupalla, kunnes vihdoin toukokuussa Warner Bros. Pictures vahvisti, että Snyder Cut on tosiaan tulossa. HBO Max julkaisee sen vuonna 2021 – Suomessa julkaisu tapahtunee HBO Nordicin kautta.

Ja nyt Justice Leaguen uudesta versiosta on julkaistu ensimmäinen traileri. Jokainen elokuvateatteriversion nähnyt voi huomata heti, että luvassa on todella paljon uutta ja tuttujakin juttuja ollaan muutettu. Yllättävää tämä ei ole, sillä Snyder ilmoitti jo kesällä, ettei hän ota elokuvaansa mitään Whedonin kuvaamaa.

Snyder Cut julkaistaan ensin neljänä tunnin mittaisena episodina. Myöhemmin ne leikataan yhdeksi neljän tunnin mittaiseksi spektaakkeliksi. Tarkkoja julkaisupäiviä ei vielä paljastettu.

Muropaketin uusimmat