Tänään tv:ssä: Matrix-ohjaajien huonoin elokuva – ”Kakkaa katsojaa suoraan silmään”

14.01.2021 08:43 | Muropaketin toimitus

Matrix-trilogiasta tutut Wachowskit palasivat vuonna 2015 scifin pariin Jupiter Ascending -elokuvalla. Channing Tatumin ja Mila Kunisin tähdittämä avaruussekoilu jäi kuitenkin valovuosien päähän Neon ja kumppaneiden seikkailuista. Jopa sotkuna pidetty Matrix Revolutions on huomattavasti Jupiteria parempaa viihdettä.

Tänään Nelosella kello 21.00 nähtävässä Jupiter Ascendingissa nuorelle Jupiterille (Mila Kunis) paljastuu, että hän on lukuisia planeettoja omistavan Abrasaxin suvun perillinen. Jupiter käy taisteluun maapallon puolesta yhdessä entisen sotilaan, Cainen (Channing Tatum) kanssa.

Voi kuulostaa jännältä, mutta ei ole.

Arvioiden mukaan hieman alle 200 miljoonan dollarin budjetilla tehty Jupiter Ascending keräsi maailmanlaajuisesti vain hieman yli 180 miljoonan dollarin lipunmyynnin. Elokuva oli siis Warner Bros. Picturesille paha huti.

Muropaketin arviossa elokuva sai vain yhden tähden. Jos kritiikin haluaa tiivistää yhteen lauseeseen, on se tämä: ”pitkä odotus palkitaan kakkaamalla katsojaa suoraan silmään.” Eikä kehuja juuri muualtakaan kertynyt. Ei siis ihme, ettei yleisö innostunut lippukauppaan.

Arvostelu | Matrix-ohjaajien Nouseva Jupiter on varmasti vuoden huonoimpia elokuvia

Alla Screen Junkiesin rehellinen traileri, joka tekee hyvin selväksi, millaisesta elokuvasta on kyse…

Muropaketin uusimmat