Oscar-voittaja Rami Malek pahisroolistaan seuraavassa James Bondissa: “Ei edusta mitään ideologiaa tai uskontoa”

04.07.2019 11:03 | Muropaketin toimitus

Cary Joji Fukunagan ohjaama Bond 25 julkaistaan 8. huhtikuuta 2020. Daniel Craigin esittämä 007 saa siinä vastaansa Rami Malekin esittämän pahiksen.

Rami Malek teki mielenkiintoisen urapäätöksen voitettuaan keväällä miespääosa-Oscarin Queen-elokuvasta Bohemian Rhapsody. Hänet nimittäin nähdään ensi keväänä julkaistavassa James Bond -elokuvassa pahiksen roolissa.

The Daily Mailin haastattelussa egyptiläistä syntyperää oleva Malek kertoo, että hänellä oli henkilökohtaisia vaatimuksia esittämästään hahmosta. Keskeisin vaatimuksista oli se, ettei hän halua esittää arabiterroristia – tämän vuoksi hän olisi ollut valmis jopa jättämään roolin tekemättä.

“Se on mahtava hahmo ja olen hyvin innoissani. Mutta oli yksi asia, mistä keskustelin Caryn kanssa. Sanoin hänelle: ’Me emme voi yhdistää häntä mitään ideologiaa tai uskontoa edustavaan terrorismiin. Jos minut valittiin esittämään sellaista hahmoa, voitte laskea minut pois joukosta’”, Malek selittää.

Fukunagalla oli kuitenkin erilainen näkemys kuin Malek alun perin pelkäsi: “Hän on hyvin erilainen terroristi”. Ensi keväänä tämä sitten nähdään!

Kuva tv-sarjasta Mr. Robot.