Queen-elokuva Bohemian Rhapsodysta kenkää saaneen Bryan Singerin tilalle löydettiin uusi ohjaaja

07.12.2017 09:29 | Muropaketin toimitus

Bohemian Rhapsodyn tekee valmiiksi Eddie the Eagle -elokuvasta tuttu ohjaaja.

Muutama päivä sitten kerroimme X-Men-leffoista tutun Bryan Singerin sairastuneen ja jättäneen ilmestymättä töihin kiitospäivän jälkeen tekeillä olevan Queen-elokuva Bohemian Rhapsodyn kuvauksiin. 20th Century Fox -studio päätyi antamaan Singerille potkut, vaikka ohjaaja kuinka selitti vanhempansa sairastuneen äkillisesti. Syyksi Singerin katoamiselle kerrottiin myös hänen ja pääosanesittäjä Rami Malekin väliset erimielisyydet ja yhteenotot kuvausten aikana. Tämän Singer kuitenkin kiisti omassa vastineessaan.

Nyt Deadline kertoo esimerkiksi Eddie the Eagle -mäkihyppyelokuvasta tutun Dexter Fletcherin ohjaavan elokuvan valmiiksi.  Fletcher tunnetaan myös näyttelijänä, joka on esiintynyt muun muassa Lock, Stock and Two Smoking Barrels -, Kick-Ass – ja Topsy-Turvy-elokuvissa. Kuvauksia on jäljellä enää parin viikon verran ja ne jatkuvat ensi viikolla.

Queen-yhtyeen tarinan kertovassa Bohemian Rhapsody -elokuvassa nähdään Freddia Mercurya esittävän Rami Malekin lisäksi muun muassa Joe Mazzello, Ben Hardy ja Gwilym Lee, jotka esittävät orkesteerin muita jäseniä

Englannissa kuvattavan elokuvan on edelleen tarkoitus saada ensi-iltansa joulukuussa 2018.