Uusimmat

Vuoden 2016 X-Men: Apocalypse oli kamala elokuva, ja kamalaa sen tekeminen oli selvästi myös Dyyni-tähti Oscar Isaacille

28.09.2021 17:00 Muropaketin toimitus

Näyttelijä Oscar Isaac esitti X-Men: Apocalypse -elokuvassa pahista nimeltä Apocalypse.

Oscar Isaacin voi nähdä parhaillaan elokuvateattereissa Denis Villeneuven scifispektaakkelissa Dyyni, mutta häneltä on tulossa valkokankaille tänä syksynä toinenkin elokuva, Paul Schraderin ohjaama The Card Counter.

The Card Counterissa hänellä on vastanäyttelijänään Tye Sheridan, jonka kanssa hän on näytellyt aiemmin yhdessä vuonna 2016 julkaistussa elokuvassa X-Men: Apocalypse. Isaac esitti elokuvassa pääpahista, Sheridan puolestaan Scott Summersia eli Kyklooppia.

Looperin haastattelussa Sheridan muistelee myös X-Menin kuvauksia ja yhteistyötä Isaacin kanssa.

“Tunsin myötätuntoa häntä kohtaan X-Menissä, koska kuvasimme Montrealissa ulkona ja kesäaikaan, joka voi olla todella hiostava ja lämmin. Hänellä oli kaikki maskeeraukset ja proteesit sekä ihan hurja viittasysteemi, ja muistan, miten hän joutui istumaan. Hän ei voinut istua tuolilla vaan joutui käyttämään korotettua jakkaraa, mikä näytti erittäin epämukavalta. Muistan kuinka katsoin häntä aina välillä ja tunsin suurta myötätuntoa”, Sheridan kertoo ja kommentoi, että The Card Counterin kuvaaminen oli tuohon verrattuna varmastikin mukavampi kokemus.

Isaac on itsekin kuvannut aiemmissa haastatteluissa X-Men: Apocalypsen kuvauksia “kidutukseksi”.

The Card Counter saa Suomessa ensi-iltansa 5. marraskuuta.