Uusimmat

Casio esitteli ensimmäisen Wear OS -käyttöjärjestelmällä varustetun G-Shock -älykellon

05.04.2021 15:18 Muropaketin toimitus

Casion G-Shock-kellot ovat tunnettuja kestävyydestään ja kovatekoisesta ulkomuodostaan. Nyt G-Shock-mallisto täydentyy myös Wear OS -käyttöjärjestelmään nojaavalla älykellolla.

G-Squad Pro GSW-H1000 tarjoaa ennen kaikkea kestävyyttä. Osin alumiinista ja titaanista valmistettu älykello kestää valmistajan mukaan iskuja ja jopa 20 barin paineen, joten kellon kanssa voi hyvillä mielin vaikka sukeltaa. 1,2-tuumaisessa näytössä on kaksi tasoa, joista toinen on aina päällä oleva mustavalkonäyttö ja toinen värillinen LCD-näyttö.

Älyominaisuuksien puolesta Casion uutuusmalli tarjoaa muun muassa GPS:n, kompassin, barometrin, useiden eri liikuntalajien seurannan sekä tietysti sykemittauksen. Älykellon kaveriksi puhelimeen voi ladata sovelluksen, jonka avulla esimerkiksi älykellon kellotaulujen vaihtaminen on helppoa.

G-Shock Pro GSW-H1000 tulee saataville mustana, tumman sinisenä ja punaisena, kertoo GSMArena. Hintaa kellolla on tuhdit 699 dollaria eli noin 600 euroa, mutta sen saatavuudesta ei tiedetä vielä tarkemmin.