Uusimmat

Kumiankkoja ja alkulimaa PlayStation 3:lla

28.02.2007 13:11 Miikka Lehtonen

Sony on julkistanut tänään ensimmäisten PlayStation Networkin kautta ladattavien peliensä julkaisupäivät. Jo aiemmin tiedetyn Gran Turismo HD -demon ohella ensimmäiset PSN-pelit sisältävät pari mielenkiintoista helmeä.

Ilmainen Gran Turismo HD saa 23. maaliskuuta seurakseen Tekken 5: Dark Resurrectionin ja Blast Factor -räiskintäpelin.

Hupaisalta vaikuttava Super Rub-A-Dub-ankkapeli seuraa pleikkaria viikon päästä, maaliskuun 30. päivänä. Huhtikuun julkaisut korkataan ainutlaatuisen flOw:n, sekä Go! Sudoku – ja Go! Puzzle -pelien merkeissä.

Super Rub-A-Dub on tekniikkademona alkunsa saanut pikkupeli, jossa pelaajan on tarkoitus pelastaa kylpyammeessa olevia vesifysiikan avulla. SIXAXIS-ohjaimella kallistellaan kylpyammetta, jossa pelaajan ankka seilailee ympäriinsä.

flOw puolestaan on jo nyt hyvä ehdokas vuoden erikoisimmaksi peliksi. Pelaaja ohjaa eräänlaista alkueliötä, joka saalistaa pienempiään alkuliman joukossa. Äärimmäisen tyylitelty grafiikka ja rento soundtrack ovat jo nyt saaneet varsinkin tajunnan laajentamisesta kiinnostuneet pelaajat vaikuttuneiksi.

Pelin prototyyppiversioon voi tutustua kotitietokoneellaan pelin kehittäjän kotisivuilla. Maksullinen PlayStation 3 -versio sisältää huomattavasti flash-versiota monipuolisempia elämänmuotoja ja enemmän kenttiä.

Muropaketin uusimmat