Uusimmat

Uusi Bully-kohu tiedossa?

23.10.2006 10:55 Miikka Lehtonen

Jimmy tykkää pojista?Sulkekaa luukut ja valmistautukaa pommitukseen. Rockstar lienee taas joutumassa kukkahattutätien ja moraalinvartijoiden tähtäykseen. Bullystä on nimittäin löytynyt suutelevia poikia. Kriittinen osuma Amerikan moraalikeskukseen!

Amerikassa äskettäin julkaistu ja Euroopassa pian ilmestyvä Bully (täällä päin Canis Canem Edit) on ollut vahvassa vastatuulessa suunnilleen kehityksensä alusta alkaen. Jack Thompson legioonineen on leimannut pelin Columbine-simulaattoriksi vaivautumatta sen kummemmin tutustua sen oikeaan sisältöön. Ehkä näin on parempi, sillä nyt löytynyt sisältö saisi moraalinvartijat varmasti kiljumaan kauhusta.

Pelissä sankarimme Jimmy Hopkins voi vokotella tyttöjä suklaan, kukkien ja kauniiden puheiden avulla pieniin pussailusessioihin. Tässähän ei luonnollisesti ole mitään vikaa ja se sopii erittäin hyvin pelin ”teini kasvaa aikuiseksi” -teemaan. Nyt on lisäksi paljastunut, että pelistä löytyy myös neljä poikaa, joita suklaa, kukat ja Jimmy kiinnostavat normaalia enemmän. Kuten tarkkaavaisimmat ovat ehkä arvanneet, tämä ei välttämättä uppoa yleiseen hyväksyntään aivan yhtä helposti.

Gamebrink.com aloitti vielä toistaiseksi olemattoman kohun uutisoimalla havainnoistaan loppuviikosta. Gaygamer.net testasi teoriaa, totesi sen paikkansapitäväksi ja laittoi sivulleen videota tapahtumasta. Rohkea kannanotto Rockstarilta, sillä seksuaaliset vähemmistöt ovat Yhdysvalloissa edelleen niin kutsuttu ”hot button issue”, joka jakaa kansan rivit kahtia ja herättää vahvoja tunteita puolin jos toisinkin.

Nyt jäämmekin vain odottamaan ensimmäistä oikeuden esitaistelijaa, joka on valmis aloittamaan ristiretken Bullyä vastaan. Viisas mies pistäisi rahansa likoon Jack Thompsonin tai Hillary Clintonin puolesta. Emme ota vastuuta, mikäli videot turmelevat jonkun lukijan moraalin tai aiheuttavat hänen muuttumisensa vasemmistolaiseksi.

Katso videopätkä Gamebrink.comin sivuilla.