UUSIMMAT

Logitech esitteli G703- ja G903-pelihiiret sekä langattoman Powerplay-latauksen

14.06.2017 12:04 | Muropaketin toimitus

Logitech on esitellyt oman versionsa langattomille hiirille tarkoitetusta Powerplay-latausteknologiasta. Samanlaista tekniikkaa esitteli hieman aikaisemmin Corsair. Uuden latausteknologian lisäksi esiteltiin yhtiön uutta langatonta yhteystekniikkaa ja kaksi näitä käyttävää hiirtä.

Powerplay-lataustekniikka toimii eri tavoin kuin muut viime aikoina nähdyt lataustekniikat. Sen sijaan että laitetta pitäisi käyttää tietyllä alustalla ja tietyssä kohtaa, toimii hiirimaton pinta alueena, josta hiiri voi ottaa itseensä virtaa. Langaton lataaminen onnistuu hiirialustan pinnalle muodostetun energiakentän avulla, joka lataa hiiren akun Powercore-moduulin avulla.

Lightspeed-teknologia on yhtiön nimitys sen uudelle langattomien hiirten yhteysteknologialle. Sillä päästään millisekunnin viiveeseen hiiren yhteydessä tietokoneeseen. Langaton signaali on yhtiön arvion mukaan jopa 12 desibeliä voimakkaampi kuin kilpailijoiden teknologioissa.

Kaksi uutta langatonta pelihiirtä ovat malleiltaan G903 ja G703. Niiden ominaisuuksiin kuuluu optinen PMW3366-sensori, 200-12000 DPI:n resoluutio sekä 50 miljoonaa painallusta kestävät kytkimet. Hieman paremmin varusteltuun G903:een kuuluu myös mahdollisuus vaihtaa osaa hiiren näppäinten konfiguraariosta.

Uusista tuotteista Powerplay-hiirimatto saapuu meillä kauppoihin syyskuussa 149 euron hintaan. Myös hiiret ovat saatavissa samaan aikaan. Niiden hinnat ovat 199 euroa (G903) ja 139 euroa (G703).

Logitech
Kaikki jutut aiheesta