UUSIMMAT

Lian Li julkaisi Lancool II Mesh -miditornikotelon

14.07.2020 14:35 | Muropaketin toimitus

Lancool II Mesh on päivitetty versio aiemmasta Lancool II -kotelosta. Uudessa mallissa on keskitytty vahvasti ilmankierron optimointiin.

Lian Li on julkaissut päivitetyn version viime marraskuussa julkaistusta Lancool II -kotelosta. Uusi Lancool II Mesh -kotelo pyrkii ratkomaan edeltäjänsä ilmankierron haasteet, muun muassa verkkoetupaneelin avulla. Myös kylkien alaosat ovat verkkopaneelia, aiemman vain osittaisen ilmankierron sallivan ratkaisun sijaan.

Kotelosta tulee saataville kaksi versiota. Performance-versiossa kotelon mukana toimitetaan kaksi 140 millimetrin tuuletinta ja yksi 120 millimetrin tuuletin. RGB-version mukana toimitetaan kolme 120 millimetrin ARGB led-valaistua tuuletinta.

Kotelon ulkomitat ovat 478 x 229 x 494 millimetriä. Ulkomitat sallivat asennettavaksi E-ATX-, ATX-, mATX- tai Mini-ITX -emolevyn. E-ATX -emolevyille on asetettu 280 millimetrin leveysrajoitus. Prosessoricoolerin maksimikorkeudeksi ilmoitetaan 176 millimetriä ja näytönohjaimen pituusrajoitukseksi 384 millimetriä.

Kotelossa on kiintolevykehikko, johon saa asennettua joko kolme 3,5 tuuman kiintolevyä tai 2,5 tuuman asemaa. Lisäksi pienemmille 2,5 tuuman asemille on tarjolla yhteensä kuusi asennuspaikkaa. Kaiken kaikkiaan koteloon saa siis asennettua jopa kahdeksan 2,5 tuuman asemaa, mutta sen mukana toimitetaan asennustarvikkeet vain neljälle 2,5 tuuman asemalle.

Kotelon yläpaneelin etuosaan sijoitetusta I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää ja 3,5 millimetrin yhdistelmäliitäntä kuulokkeita ja mikrofonia varten. Versiosta riippuen liitäntöjä täydentää joko tuuletinsäädin tai kaksi säätönäppäintä RGB led-valaistukselle. Paneelista löytyy paikka myös USB-C -liitännälle, mutta sen käyttöönotto edellyttää erillisen LANCOOLII-4X -lisäosan hankkimista.

Lancool II Mesh -miditornikoteloiden toimitukset ovat alkaneet. Suomessa valaisemattoman Performance-version hinnat alkavat 94,90 eurosta. RGB-version hinnat alkavat 99,90 eurosta. RGB-versio on saatavilla mustalla ja valkoisella värityksellä.