UUSIMMAT

Myös HyperX julkisti liudan uusia oheislaitteita

23.08.2019 19:12 | Muropaketin toimitus

Julkistuksen kattaukseen kuuluvat mekaaniset HyperX Alloy Origins -pelinäppäimistöt, langaton Pulsefire Dart -pelihiiri, langattomat Cloud Flight S -kuulokkeet ja langaton ChargePlay Base Qi -latausasema.

Gamescom toimi tänä vuonna katalyyttina myös HyperX:n uusille tuote julkistuksille. Uusia laitteita saatiin näppäimistöihin, hiiriin, kuulokkeisiin. Hieman yllättävämpi julkistus oli hiirelle ja kuulokkeille tarkoitettu langaton latausasema.

HyperX Alloy Origins -pelinäppäimistö on ensimmäinen malli, joka käyttää HyperX:n omaa tuotantoa olevia mekaanisia HyperX-kytkimiä. Lokakuussa saataville tulevan mallin kytkiminä ovat lineaariset HyperX Red -kytkimet. Ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä luvassa on toinen versio näppäimistöstä, jossa käytetään HyperX Aqua -kytkimiä, jotka antavat ääni- ja kosketuspalautteen painalluksista.

HyperX Pulsefire Dart -pelihiiri on valmistajan ensimmäinen langaton pelihiiri. Langaton tiedonsiirto on toteutettu 2,4 gigahertsin tekniikalla. Hiiren anturina toimii Pixartin PMW-3389. Päänäppäimissä käytetään Omronin kytkimiä, joille luvataan 50 miljoonan klikkauksen käyttöikää. Muotoilun puolesta hiiri soveltuu oikeakätisille.

HyperX Cloud Flight S -pelikuulokkeet ovat langattomat kuulokkeet jotka hyödyntävät tiedonsiirrossa niin ikään 2,4 gigahertsin langatonta tekniikkaa. Kuuulokkeiden akkukeston ennustetaan olevan 30 tuntia yhdellä latauksella.

Julkistukseen kuuluu myös langaton HyperX ChargePlay Base Qi -latausasema. Latausasemassa pystyy lataamaan kahta Qi-yhteensopivaa laitetta yhtä aikaa. Käytännössä latausasema on suunnattu Pulsefire Dart -pelihiirelle sekä Cloud Flight S -pelikuulokkeille, sillä ne molemmat tukevat langaton Qi-latausta.

HyperX Alloy Origins -pelinäppäimistöjen suositushinnat ovat 110 dollaria. Pulsefire Dart -pelihiiren suositushinnaksi on asetettu 100 dollaria ja se tulee saataville syyskuussa. Cloud Flight S -kuulokkeiden suositushinta on 200 dollaria. Kuulokkeet saadaan markkinoille ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Langattoman ChargePlay Base Qi -latausaseman hinta on 60 dollaria ja ne saapuvat kauppoihin vielä syyskuun aikana. Euroiksi muutettuna hinnat ovat noin 100, 90, 180 ja 55 euroa.

Muropaketin uusimmat