Viikon valio: 9/11 Hidden in Hollywood

11.09.2008 12:40 | Tatu Junni

USA on salaliittoteorioiden paratiisi, jossa ”virallinen totuus” on lähes aina valtaapitävien keksimä valhe. John F. Kennedyn murhan ja UFO:jen ohella erilaisia vaihtoehtoisia teorioita on kehitetty myös WTC:n seitsemän vuoden takaisille tapahtumille. Esimerkiksi YouTubessa julkaistu 9/11 Hidden In Hollywood -sarja keskittyy esittelemään, miten eri elokuvissa ja tv-sarjoissa viitattiin tuleviin tapahtumiin jo vuosia ennen kuin terrori-iskut oikeasti tapahtuivat.

9/11-viittauksia löytyy mm. Matrixista, Simpsoneista ja jopa Renny Harlinin The Long Kiss Goodbye-leffasta. Erityisen pahasti WTC:n kiemuroihin ovat sotkeutuneet näyttelijä Bruce Willis sekä tv- ja elokuva-jättiyhtiö Fox.

9/11 Hidden in Hollywood -sarjan tekijät eivät varsinaisesti julista Hollywoodin olevan mukana salaliitossa, joka toteutti terrori-iskut, mutta järin objektiiviseksi ei sarjaa silti voi kehua. Omien sanojensa mukaan tekijät antavat ”katsojien itse päättää mitä mieltä ovat”. Paikoin jaksot venyvät aika pitkäveteisiksi, mutta parhaimmillaan 9/11 Hidden in Hollywood saa suun virneeseen lukuisien näytteidensä myötä. Numeroyhdistelmä 911 on selvästi ollut Hollywoodin suosiossa jo vuosikausia, mutta onkohan se paranoia sittenkään aina totuuden tuntemista?

9/11 Hidden in Hollywood – Osa 1:

9/11 Hidden in Hollywood – Osa 2:

9/11 Hidden in Hollywood – Osa 3:

9/11 Hidden in Hollywood – Osa 4:

9/11 Hidden in Hollywood – Osa 5:

9/11 Hidden in Hollywood – Osa 6:

9/11 Hidden in Hollywood – Osa 7:

Keskustelu

Noissa aiemmissa linkeissä myös shakkiruudut viittaa usein vapaamuurari tai okkultismi salaseuroihin, mm. niiden temppelin lattia on shakkiruutulaatoitettu, ja mustavalkoinen on illuminaatin mielenohjelmointiin liitetty väriyhdistelmä. Myös filmeissä aurinkoon aurinkokulttiin viittaava muinainen symboli usein olisi aurinkopyörä eli sun wheel, joka muistuttaa hiukan vanhanaikaista kärrynpyörää.
ps. linkki julkkisten MK ultra eli monarch mielenkontrolloinnista, jossa ajatuksena että monet Hollywood tähdet olisi mielenkontrolloinnin uhreja:

http://www.youtube.com/watch?v=EPb7-3j66DQ&feature=channel_page

Vielä yksi, illuminaatin Hollywwod huomioita. Filmeissä olisi hyvin monissa ellei jopa kaikissa täynnänsä alitajuisia illuminaatin, mm. vapaamuurareiden symboleja, tai rituaaleihin liittyviä asioita , ’mielenkontrollointia’. Mm. aurinko ja pyramidi olisi alitajuisesti tai näkyvästi esillä monissa kohtauksissa elokuvissa, ja siis joka kohtauksessa olisi alitajuisia viestejä, eli filmit ja media toimisi alitajuisena illuminaatin ’aivopesu’-kanavana?:

http://www.youtube.com/watch?v=ziYnvEBOOfE&feature=PlayList&p=A49219356586522D&index=0

Hollywood – Illuminati Show:

http://www.youtube.com/watch?v=CFEQaZZcLH8

Samantapainen video, kertoo mm. illuminaatin symbolismista, jota filmeissä on, yleisimpiä mm. pyramidi,aurinko, kaikkinäkevä silmä, 666 ja pentagrammi eli viisisakarainen tähti.
Alitajuisesti katsojat sidotaan kyseisiin symboleihin? Aatteisiin? Jossain o sanottu että symboleilla saatetaan tulevaisuudessa herättää mielenohjelmoinnin uhrit toimimaan ohjelmointinsa mukaisesti?

Olipa hienoa että joku on äkännyt tuon leffan. Se on paljastava teos.
Siinä kohtaa jossa ihmiset reagoi 911:iin että:”…tämähän on ihan kuin elokuvissa…” , voi huomata että filmeillä ja medialla meidät kaikki on massamielenkontroloitu jo valmiiksi kaikkiin illuminaatin operaatioihin?
Eli kun se sitten tapahtuu, kaikki jo alitajuisesti reagoi niinkuin illuminaatti on halunnut? Tässä tapauksessa hyväksyi terrorismi-valheen?

http://www.youtube.com/watch?v=ZMO_Q4xNJy0&feature=related

Todella hyvää fiktiota näyttää tämä sarja olevan, vaikka 911 iskut eivät välttämättä olleetkaan terrorismin seurausta, kuten sai eräästä hyvästä dokumentista ymmärtää. Lukisivat vain kaikki Aku Ankka lehteä, niin ei olisi niin ihme teorioita seuraavasta tuomiopäivän jutusta näillä jenkeillä. Itse kehittävät omat salaliittonsa ja sitten kärsivät seurauksista.

voi olla myös semmonen mahdollisuus että amerikkalaiset ovat itse suunnitelleet terrori iskun jotta saisivat syyn hyökätä irakiin.. vaikka tämä kuullostaa tyhmältä voi se olla yksi mahdollisuus .. ja tämähämän on sattunut amerikassa siellä ne keksii kaikkea sairasta ..

@22:

Herää itse! En tiedä mitä sieniä olet syönyt, mutta kerro toki, niin tietää kiertää kaukaa.

Salaliittojen osalta asian voi kyllä lakaista maton alle. 7 vuodessa mikä tahansa salaliitto olisi paljastunut tavalla tai toisella. Ja siis paljastunut oikeasti suurena maailmanlaajuisena uutisena, eikä pysynyt tämän kaltaisina päättöminä teorioina, joita kukaan kengännumeroaan suuremman äo:n omaava ei edes ajattele kahdesti nauramatta teoriaan uskojien tyhmyydelle.

Yksinkertaisin selitys on aina se todennäköisin selitys.

Kumpikohan mahtaisi olla helpompaa:

A: Kaapata pari lentokonetta jostain Irakin/Pakistanin/Afganistanin luolasta organisoituna hyvin piilossa ja rauhassa muulta maailmalta, apuna joukko fanaatikkoja jotka ovat valmiita vaikka kuolemaan. (Ja tämä kaikki ennen kuin lentokenttiä ja lentokoneita tosissaan valvottiin kaappauksen varalta.)

B: Organisoida, toteuttaa ja ylläpitää ehkä tuhansia ihmisiä käsittävä salaliitto ja pitää se salassa n. 10 vuotta kaikkien nenän edessä maan sisällä, ja vielä korkeimman johdon toimesta.

Surkein salaliittoteoria tästä WTC aiheesta mitä on tullut vastaan. Saman tien vois väittää et iskuista ties suomalaiset turkistarhaajat jo 1970-luvulla.

”On meinaa aika pikkuse kaukaa haettu juttu pakko sanoo… muutenki tää tapahtu jo 7 vuatta sitten ketä enää kiinnostaa jokku salaliitto teoriat. Damn”

Eli koko asia voidaan nyt lakaista maton alle vai?

Näihin videoihin en ota kantaa, mutta muuten todisteet viittaavat siihen että ns. terroristi-isku oli inside job. Pelkät tulipalot yläkerroksissa ei todellakaan riitä sorruttamaan koko torneja. WTC7, tornien vieressä ollut toimistorakennus sortui noin 6 sekunnissa 7 tuntia iskujen jälkeen. Se oli joistain kerroksista tulessa ja se oli saanut joitain vaurioita tornien sortumisen yhteydessä. Se ei riitä sorruttamaan koko rakennusta lähes vapaalla putoamisnopeudella. Rakennuksessa oli yli 80 kellaritasosta kattoon kulkevaa tukipilareita. Kyseessä oli muoviräjähteet ja ryhmä rakennuksenpurku ammattilaisia, aivan niinkuin tornienkin tapauksessa.

Herätkää ihmiset!

@ 19.

JFK murhattiin yli 40 vuotta sitten, siltinkin hyvin kiinnostava asia moneltakin kantilta. Ei tuo seitsemän vuotta ole aika eikä mikään.

En ole ikinä nähnyt mitään noin typerää! Apua! Tiesittekö muuten, että kymppi tulee ysin ja yhdentoista väliin?! Hui kamalaa!

On meinaa aika pikkuse kaukaa haettu juttu pakko sanoo… muutenki tää tapahtu jo 7 vuatta sitten ketä enää kiinnostaa jokku salaliitto teoriat. Damn

No voi herraisä ! Kohta voisi sanoa että se ihan alkuperäinen King Kong ennusti 9/11:n ! AINA löytyy jälkikäteen ”yhtäläisyyksiä”/”viittauksia” … Jälkiviisaus on sitä parasta ??? Että joku voi olla niin TYHMÄ että uskoo johonkin salaliittoon ! Mahtaa Osama nauraa partaans a… Saa Jenkit vainoharhaisiksi tekemättä mitään….

Aku Ankassakin oli kuva missä rahasäiliö törmää kahteen vierekkäiseen torniin. En nyt muista missä tarinassa.

Näille vissiin riittää, että jossain vilahtaa tornit tai numerot 9 ja 11!?!

vittu mitä paskaa 911 ei oo vittu mikään salaliitto teoria ja amerkka pystyy pitämään ihmiset jotka on pässejä pelon vallassa kun ne luulee että se on ollut osallisena mihin vaan mukamas

Näytä kaikki kommentit

Ihme, kun USA ei poistanu koko päivää kalenteristaan ton terrorihomman takia. Hahha olipas aika kuiva juttu.

theevil, no shit??? Ettei vaan jenkeissä toi kuukausi merkattais ensin??? Ja miksiköhän toi juttu on julkaistu just tänään???

wautsi tiesittekö muuten et 11.9 on joka vuosi ?!

niijoo ja tosta joukkohypnoosista… mitähän esim. uskonnot ovat? HMM HMM

911 on yhdysvaqlloissa myös yleinen hätänumero siksi se on kai näkysvissä myös monessa elokuvassa pelkästään senkin takia.

Jokainen lapsi, joka on joskus kasannut palikoista kaksi tornia ja kaatanut ne on tuolla salaliittologiikalla profeetta.

salaliittoteoria on joukkohypnoosia, kuten se että media alkaa toitottamaan alkavasta lamasta ja sekös uppoaa alitajuntaan, nurin menee putiikit sun muut, kun ihmiset alkavat pelkäämään sitä lamaa. sama homma tässä. hollywood elokuvat ovat aina itse viljelleet näitä terroriuhkia elokuvissaan, että olisin pitänyt ihmeenä, ettei mitään tällaista tule! hyviä vinkkejä ne on olleet pommihulluille, joten kuka ennustaa ja miten?
jos tehtäisiin rauhanomaisia elokuvia, loistavasta ja hyvästä tulevaisuudesta, ihmiset menisivät siihen mukaan-mutta eihän se olisi kiinnostavaa.
niin kauan kuin halutaan näitä draamaelokuvia, niin kauan ne toistavat itseään ja jokainen saa olla oikeassa sanoessaan – että ihminen se ei muutu!
näytelmää näytelmän perään koko homma.

Hmm 911 on myös heijä hätänumero siks kait joka paikkaan tungettu

Siis perkele… Gremlinsitkö ne sittenkin sen lentokoneen kaappasivat?????

Muropaketin uusimmat