Viikon valio: 9/11 Hidden in Hollywood

11.09.2008 12:40 | Tatu Junni

USA on salaliittoteorioiden paratiisi, jossa ”virallinen totuus” on lähes aina valtaapitävien keksimä valhe. John F. Kennedyn murhan ja UFO:jen ohella erilaisia vaihtoehtoisia teorioita on kehitetty myös WTC:n seitsemän vuoden takaisille tapahtumille. Esimerkiksi YouTubessa julkaistu 9/11 Hidden In Hollywood -sarja keskittyy esittelemään, miten eri elokuvissa ja tv-sarjoissa viitattiin tuleviin tapahtumiin jo vuosia ennen kuin terrori-iskut oikeasti tapahtuivat.

9/11-viittauksia löytyy mm. Matrixista, Simpsoneista ja jopa Renny Harlinin The Long Kiss Goodbye-leffasta. Erityisen pahasti WTC:n kiemuroihin ovat sotkeutuneet näyttelijä Bruce Willis sekä tv- ja elokuva-jättiyhtiö Fox.

9/11 Hidden in Hollywood -sarjan tekijät eivät varsinaisesti julista Hollywoodin olevan mukana salaliitossa, joka toteutti terrori-iskut, mutta järin objektiiviseksi ei sarjaa silti voi kehua. Omien sanojensa mukaan tekijät antavat ”katsojien itse päättää mitä mieltä ovat”. Paikoin jaksot venyvät aika pitkäveteisiksi, mutta parhaimmillaan 9/11 Hidden in Hollywood saa suun virneeseen lukuisien näytteidensä myötä. Numeroyhdistelmä 911 on selvästi ollut Hollywoodin suosiossa jo vuosikausia, mutta onkohan se paranoia sittenkään aina totuuden tuntemista?

9/11 Hidden in Hollywood – Osa 1:

9/11 Hidden in Hollywood – Osa 2:

9/11 Hidden in Hollywood – Osa 3:

9/11 Hidden in Hollywood – Osa 4:

9/11 Hidden in Hollywood – Osa 5:

9/11 Hidden in Hollywood – Osa 6:

9/11 Hidden in Hollywood – Osa 7:

Muropaketin uusimmat