GTA 6 saattaa sisältää kokonaisten pilvenpiirtäjien romahduksia

21.10.2021 08:00 | Muropaketin toimitus

Rockstar Gamesin uusin työpaikkailmoitus on saanut GTA 6 -fanit liikkeelle.

Kotisivuillaan julkaistussa ilmoituksessa studio etsii riveihinsä VFX-artistia, jolta toivotaan apua ”uskottavien maailmojen” luomiseen. Tähän lukeutuvat muun muassa ”hyönteiset pelaajan ympärillä sekä sadepisaroiden valuminen rakennuksista” sekä ehkä mielenkiintoisimpana ”laaja-alaista tuhoa tilanteissa kuten pilvenpiirtäjien romahtaessa maahan”.

Lisäkuvailut tarkentavat luotien jättämiä jälkiä seinään, autojen pöllyttämää hiekkaa ja savua sekä esineitä, jotka likaantuvat ollessaan mudassa. Kaikki nämä saavat kuulostamaan siltä, ettei Rockstar ole tosiaan aikeissa vähentää peliensä yksityiskohtien määrää tulevaisuudessa.

Ainoa mutta VFX-hakemuksessa on se, ettei siinä suoranaisesti mainita Grand Theft Autoa sanallakaan. Innokkaat fanit ovat vain ottaneet hakemuksen spekulaationa mahdollisen GTA 6:n tuotannosta, joten toistaiseksi aihetta ei kannata juuri huhua pidemmälle pohtia.

Rockstarin huhuillaan kuitenkin työstävän odotettua jatkoa GTA-sarjalle, ja monet työilmoituksessa mainitut kuvaukset ovat osa pelisarjalle tuttua ympäristöä. Jos kyseessä tosiaan on hakemus nimenomaan GTA 6:n pariin, herättää etenkin laaja-alainen tuho mielenkiintoa ja antaa mahdollisesti osviittaa siitä, mitä tulevalta voi odottaa.