Uusimmat

Battlestar Galactica sukkuloi Xbox Liveen

11.08.2006 11:30 Miikka Lehtonen

Galactica korkkaa Xbox Liven TV-tarjonnanMaailmalla ja Suomessakin valtaisaan suosioon noussut Battlestar Galactica -sarjan uusintaversio viettää parhaillaan faniensa riesaksi pitkää kesätaukoa. Helpotusta pahimpiin vieroitusoireisiin on silti luvassa, sillä Galactica saa kunnian korkata Xbox Liven TV-tarjonnan.

Ennen kuin kukaan innostuu liikoja ja säntää kauppaan ostamaan kymmenien eurojen eväät Galactica-maratoniaan varten, lienee hyvä täsmentää, että kyse ei varsinaisesti ole uudesta sisällöstä. Syyskuussa Xbox Liveen paukahtava ”The Story So Far” -spesiaali kertaa sarjan kahden ensimmäisen kauden tapahtumat valmistautumisena lokakuussa Amerikassa alkavaan 3. tuotantokauteen.

Universal on vahvistanut Joystiq.comille, että Galactica-spesiaali tulee olemaan ilmaista sisältöä. Vaikka kyse ei olekaan mistään uuden sisällön riemujuhlasta, ennakkotapauksena juttu on sangen mielenkiintoinen. Xbox Liven mediasisältö on tähän asti koostunut harvalukuisista musiikkivideoista ja elokuvatrailereista.

Mikäli kokeilu osoittautuu menestykseksi, kenties muutkin suuret studiot hyppäävät kelkkaan ja tuovat ohjelmiaan saataville Xbox Liven kautta. Miltä kuulostaisi esimerkiksi mahdollisuus katsella Amerikassa juuri esitetty Lostin tai 24:n jakso HDTV-resoluutiossa pientä korvausta vastaan? Oikea vastaus lienee ”epärealistiselta”, mutta ainahan sitä saa haaveilla.

Muropaketin uusimmat