UUSIMMAT

Borderlands 2:n tehtävät ovat aiempaa suurempia ja hienompia

15.08.2011 17:00 | Miikka Lehtonen

Oletko jo innoissasi Borderlands 2:sta? Minä ainakin olen! Ongelmien kautta tietoisuuteen putkahtanut jatko-osa on vihdoin virallisesti olemassa, joten kehitystiimikin voi puhua siitä. Ja niin he myös tekevät, sillä yksi pelin kehittäjistä lupaa, että jatko-osassa kaikki on suurempaa ja komeampaa. Tehtävät ainakin!

Borderlands 2 paljastettiin aika erikoisella tavalla. Gearbox oli esitellyt peliä salaa kouralliselle toimittajia ja pisti nämä allekirjoittamaan tiukat vaitiolovelvollisuudet. Sitten joku — mutta emme tiedä, kuka — kertoi näkemästään Eurogamerille, jolla vaitiolovelvollisuutta ei ollut, joten he tekivät aiheesta uutisen. Ja sitten kilahti Gearbox-pomo Randy ”Pitchfork” Pitchford ja kunnon Twitter-kähy oli valmis.

Mutta nyt kun peli on virallisesti julkistettu, voimme kaikki naureskella makeasti näille menneille pelleilyille ja katsoa kohti tulevaa, jossa Borderlands 2 hohtaa jo luvatun maan pyhällä valolla. Huomaatko, että pidin Borderlandsista ja odotan innolla jatko-osaa?

Pelin tuottaja kertoi amerikkalaiselle GameInformer-lehdelle, että kakkososan tehtävät tulevat olemaan huikeita. ”Borderlands 2:n juonitehtävät tulevat olemaan noin kolme kertaa suurempia kuin ykkösessä. Ja ne tulevat olemaan paljon monipuolisempia. Pelattavuus muuttuu, tavoitteet vaihtuvat lennosta, kokemus tulee olemaan paljon dynaamisempi kuin viimeksi”, Paul Hellquist mainosti.

Samaan syssyyn mies kehuu, että kakkososan tarinaan on panostettu paljon enemmän kuin viimeksi, joten senkin luulisi olevan hieman parempi. Mutta tärkein kysymys: onko Borderlands 2:ssa hirvittävä määrä aseita, joilla saan ammuskella likaisia autiomaan asukkeja ja bandiitteja? Ai on? Ai saan? Olen täysillä mukana!

Lähde: CVG

Lisää aiheesta

Huhupartio: maanmainio Borderlands saa jatkoa jo ensi vuonna!

Borderlands (PC, PS3, Xbox 360)

Lue myös

Duke Nukem Forever on puhdasta voittoa

Ilmaisuus räjäytti Age of Conanin suosion

Fallout: New Vegasin Lonesome Road myöhästyy