Uusimmat

E3: Quaken comeback nähdään vain PC:llä

13.06.2016 13:39 Jukka O. Kauppinen

DOOMin äskeisen positiivisen yllätyksen jälkeen ei liene suuri järkytys kuulla, että myös id Softwaren toinen klassinen räiskintäsarja jatkuu. Moikka Quake, moikka Quake Champions!

FPS-genren raivokkain legendaa jatkuu id Softwaren ja Saber Interactiven (Halo The Master Chief Collection, Halo Online, God Mode, Halo Combat Evolved Anniversary) yhteistuotoksena, mutta ihan pelkkää wanhan kierrätystä ei ole luvassa.

Champions näet rakennetaan erityisesti eSports-pelaamisen ehdoilla niin, että pelissä on valmiiksi kaikenlaisia kilpapelaamismuotoja ja -toimintoja niin ammattilaisia kuin häröpalloilijoita ajatellen.

Lisäksi se lainaa liki huolestuttavan paljon räiskintägenren uusilta tulokkailta. Championsit ovat näet valmiita hahmoja, ”kullakin omat uniikit ominaisuutensa, joiden avulle pelaajat voivat kehittää omat pelityylinsä.”

Jep. Enää eivät edes perinteiset hahmoluokat kelpaa, pitää olla yksilöllisiä sankareita. Varmaan myös hahmonkehitystä ja ties mitä.

Siinä sivussa kuitenkin id lupaa, että peli on myös uskollinen saagansa perinnölle ja tarjoaa tuttua nopeatempoista pelaamista. Ja ”uusia innovatiivisia pelimahdollisuuksia.”

Quakea esitellään ensimmäisen kerran tarkemmin elokuussa, mutta se tuskin saapuu kuluvan vuoden mittaan.

Ja PC Gaming Master Racelle se paras uutinen: ei muuten tule konsoleille.

Lisätietoja: https://quake.bethesda.net/en

Lue myös: Kaikki E3-uutiset