Uusimmat

Maria “Remilia” Creveling nosti LoL-joukkueensa huipulle

18.08.2015 14:00 Jukka O. Kauppinen

Riotin League of Legends -pelin tähtikartalle nousi viime viikolla Renegades-joukkue ja ennen kaikkea yksi sen pelaajista: Maria ”Remilia” Creveling. Renegades nitisti Team Coastin tärkeässä ottelussa, jonka myötä tiimi varmisti paikan seuraavaan League of Legends Championship (LCS) -sarjaan. Samalla Remilia on ensimmäinen LoLin ykkösliigaan noussut naispelaaja, mikä on innoittanut ja riemastuttanut monia LoL-faneja.

Remilia kuitenkin ilmoitti jättävänsä kilpapelaamisen tähän, sillä hänen ainoa tavoitteensa oli olla ensimmäinen nainen LCS-tasolla ja samalla varmistaa Renegadesille paikka seuraavaan LCS-turnauskeen. Tämä oli ikävä isku monille, jotka arvostivat Remilian taitavaa pelaamista.

Kaikeksi onneksi fanien palaute pyörsi nyttemmin Remilian pään ja tämä ilmoittikin Twitterin kautta, että hän jatkaa kuin jatkaakin eSports-uraansa.

In the end though the competition doesn’t mean much to me. i don’t care to be the best in the world. i love playing with a team and accomplishing stuff and being recognized for it. when i set out initially, i wanted to be the first girl in LCS. that was what motivated me. that dream i had i accomplished. i just want it to be known that i accomplished my goal for real, and i accomplished it for me, my teammates, and girls in esports. that’s it. no one else.

Vähemmän yllättäen maailman huipputasolle noussut naispelaaja on saanut myös vähemmän mairittelevaa huomiota vajukeilta ja häiriköiltä, joille valtavan taitava naispelaaja on jollain tapaa pelottava uhka heidän lähestyvälle miehisyydelleen. Mutta niinhän se on, jos näkee naispelaajan mättävän paremmin kuin mitä itse ikinä osaa, niin pallithan siitä surkastuvat, tai sitten koteloituvat haaroihin. Naisten vika, taas!

Häiriköt eivät ole kuitenkaan Remilian pelaamiseen vaikuttaneet, vaikka nettipeelot ovatkin koettaneet tonkia hänen yksityiselämäänsä ja naisparka onkin joutunut sulkemaan henkilökohtaiset tilinsä sosiaalisessa mediassa.

Lähde: Kotaku

Muropaketin uusimmat