Uusimmat

Pro Evolution Soccer 6 luottaa Brasiliaan

28.08.2006 15:50 Jukka O. Kauppinen

Brasilialaistähti Adriano komistaa Pro Evolution Soccer 6 –pelin kanssa sen ilmestyessä lokakuussa. Italian Serie A -joukkue Interissä pelaava Adriano on voittanut urallaan muun muassa Italian Cupin ja Copa American. Adriano esiintyy todennäköisesti Suomessa julkaistavan PES6:n pelipaketin kannessa, mutta esimerkiksi Englannissa julkaistavassa versiossa voivat hyvinkin komeilla saarivaltakunnassa suurta suosiota nauttivat Thierry Henry ja John Terry.

Pro Evolution Soccer 6 julkaistaan lokakuun aikana Xbox 360:lle, PS2:lle, PSP:lle, pc:lle ja jopa Nintendo DS:lle.

Vaihdoimme muutaman sanan Pro Evolution Soccer -sarjan luovan johtajan Seabassin kanssa.

Miten näette jalkapallopelien kehittyvän seuraavan sukupolven konsoleilla?

– Olemme mielestäni saavuttaneet joillakin Pro Evolution Soccer 5:n osa-alueilla täydellisen jalkapallorealismin. Se ei tarkoita sitä, etteikö parannuksia voida edelleen tehdä, mutta tietyt osa-alueet eivät kasvavista konetehoista huolimatta muutu ratkaisevasti. Äänimaailma on selvästi yksi alue, jolla voimme tehdä paljon parannuksia. Tiedämme, että äänimaailma yleisön huutoineen ja lauluineen on tärkeä osa jalkapalloa.

Mitä tuleviin PES-peleihin tulee, tärkeintä on osata luoda realismin ja pelattavuuden toimiva sekoitus.

Mitä voimme odottaa Pro Evolution Soccer 6:n Xbox 360 -versiolta?

– Käytämme todella paljon resursseja Xbox 360 -version kehitykseen. Se on grafiikan ja tekoälyn osa-alueilla merkittävästi muiden alustojen versioita parempi. Olemme jatkuvasti tuoneet kehitysryhmäämme lisää graafikoita. Haluamme tehdä Xbox 360 -versiosta visuaalisesti hienoimman PES:in.

Sarja jatkuu PlayStation 2:lla vielä muutaman vuoden ajan. Emme aio unohtaa suurta PS2:lla pelaavaa yleisöä. Haluamme laajentaa sarjaa ja aiomme käyttää siihen entistäkin enemmän aikaa ja rahaa.