Uusimmat

Uncharted 4 saa joulukuussa uuden Survival-moodin

22.11.2016 21:00 Tuukka Hämäläinen

uncharted4_gall2_pelikuvia_uut201605-gall-0015

Naughty Dogin kehuttu seikkailupeli saa joulukuussa uuden selviytymispelimuodon. Survival-moodia voi pelata yksin- tai moninpelinä.

Naughty Dog on julkistanut aiemmin tänä vuonna ilmestyneeseen Uncharted 4: A Thief’s End -peliinsä uuden pelimoodin, joka tulee pelattavaksi joulukuussa. Survival-moodissa pelaaja voi kamppailla yksin tai muiden pelaajien kanssa vihollisten aaltoja vastaan ja suorittaa haasteita. Pelimoodin trailerin näet alta.

Uncharted 4 keräsi kahdeksan ehdokkuutta The Game Awards -peligaalassa. Pelipalkinnot jaetaan joulukuun alussa, jolloin Naughty Dogin seikkailupeli voi voittaa muun muassa vuoden parhaan pelin tittelin. Kaikki ehdokkaat näet tästä.

Uncharted
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat