Trailerit vihjailevat: Onko Doom-pelien sankari tulossa Mortal Kombatiin?

12.06.2019 13:35 | Muropaketin toimitus

Doom Eternal ja Mortal Kombat 11 -pelien tuoreet trailerit vihjaavat yhteydestä pelien välillä.

Huhtikuussa ilmestynyt Mortal Kombat 11 sai hiljattain trailerin, jossa vihjailtiin uusista taistelijoista pelin Kombat Pack -laajennuksessa. Trailerin lopussa kuultiin moottorisahan ääni, mutta tämä jäi ainoaksi vihjeeksi siitä, mitä on luvassa.

ComicBookin mukaan on kuitenkin syytä uskoa, että Doom-pelisarjan sankari olisi saapumassa Mortal Kombat 11:sta. Doom Slayerina tunnetun hahmon yhteydestä Mortal Kombatiin saatiin yllättävä vihje, kun tulevan Doom Eternal -pelin tuoreessa Battlemode-trailerissa kuultiin yllättäen Mortal Kombat -sarjasta tuttu kuuluttajaääni.

Vaikuttaa hyvinkin mahdolliselta, että Id Software ja NetherRealm Studios vihjailevat trailereillaan jonkinmoisesta yhteistyöstä, ja todennäköisintä olisi juuri Doom Slayerin saapuminen mättöpelin hahmogalleriaan. Vahvistusta odotellessa voi katsoa mainitut trailerit alta.

Doom Eternal ilmestyy 22. marraskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille ja Stadialle.

Mortal Kombat 11 puolestaan on saatavilla PC:lle, PS4:lle, Xbox Onelle ja Switchille. Myös Kombat Pack -laajennus on jo saatavilla, ja sen tiedetään lisäävän peliin muun muassa Spawnin.

Muropaketin uusimmat