Uusimmat

Nyt se on virallista: Shogun 2 on seuraava Total War!

03.06.2010 15:30 Miikka Lehtonen

Pari viikkoa tätä ehdittiinkin eDomen toimituksen ja monien lukijoiden toimesta ihmetellä, mutta enää ei tarvitse: Creative Assembly on päättänyt pähkäilynsä ja ilmoittanut, että huhuttu ja puhuttu Total War -sarjan seuraava osa palaa takaisin feodaaliajan Japaniin. Shogun 2!

Asiasta on puheltu paljonkin, mutta menköön kunnia vaikka IGN-pelisaitille, joka on julkaissut pienimuotoisen previkan tulevasta Total War -pelistä. Creative Assemblyn virallisesti julkistama Shogun 2: Total War tulee sisältämään IGN:n previkan mukaan paljon sarjan viimeaikaisista peleistä tuttuja juttuja, kuten meritaistelut, mutta myös aivan uutta kamaa. Sankariyksiköt ja kunnon tarina sopivat mainiosti japanilaiseen kansanperinteeseen, jossa kovimmat sotaherrat olivat miltei puolijumalia itsekin.

IGN veikkailee, että Shogunia ei kauppojen hyllyillä tämän vuoden aikana tulla näkemään, koska peli on vielä esi-alpha-vaiheessa. E3-messuilla kylläkin, joten pelistä kuullaan lisää jo reilun viikon päästä. Itse en malta odottaa!

Jaa että mitenkö yllä oleva kuva liittyy aiheeseen? Kuka keksii ensimmäisenä?

Lähde: Shogun 2: Total War Preview @ IGN.com

Lisää aiheesta

Huhupartio: seuraava Total War on Shogun 2?

Uusi Total War -peli paljastetaan E3-messuilla

Lue myös