Uusimmat

Nyt se on virallista: The Witcher 2 myös Xboxille!

03.06.2011 10:00 Miikka Lehtonen

Kauan siitä spekuloitiin, kauan sitä toivottiin, mutta nyt se on virallista: The Witcher 2 tulee Xbox 360:lle. CD Projekt Redin pojat pitivät eilen E3-messuja edeltävän tiedotustilaisuutensa, jossa salaisuus vihdoin paljastettiin. Ja mikä mukavinta, odotuksesta ei tule pitkä.

CD Projekt Red puheli eilisessä tiedotustilaisuudessaan niin The Witcher 2:n vastaanotosta kuin pelin tulevaisuudestakin. Tiimin edustajat olivat luonnollisesti iloisia siitä, että peli on myynyt kuin jäävesi Saharassa ja lisäksi saanut osakseen yleismaailmallista ylistystä.

Eikä se hyvyys tähän lopu, sillä peli nähdään ennen vuoden loppua myös Xbox 360:lla. Tiimi mainitsi, että he eivät ole tekemässä halpaa käännöstä, vaan adaptaation teoksestaan, luvaten, että 360-pelaajat saavat saman pelikokemuksen kuin PC-veljensä. Lisäksi CD Projekt mainitsi, että The Witcher 2:n 360-versio tulee saamaan myös samat parannukset ja uudistukset, joita PC-versioon lisäillään vuoden mittaan.

Tarkoittaako tämä vain päivitysten parannuksia, vai PC-versiolle ilmaisten DLC-pakettien heittämistä suoraan mukaan perusversioon? Se jää nähtäväksi, mutta hyvä uutinen 360-pelaajien kannalta. Versio tulee olemaan näytillä E3-messuilla, joten kuulemme jo kohtapuoliin, miten hyvin The Witcher 2 360:lla pyörähtää. PlayStation 3:lla peliä taas ei tiettävästi tulla näkemään, joten suosittelen laitekannan laajentamista. Peli on sen arvoinen.

Lähde: Giant Bomb

Lisää aiheesta

The Witcher 2 (PC)

The Witcher 2:n päivitys lisää parannuksia ja poistaa DRM:n

Mistä on pienet Witcherit tehty?

CD Projekt puuhaa konsoli-Witcheriä