Uusimmat

Uusimman ”WoW-tappajan” avoin beta alkaa ensi viikolla

08.02.2011 11:04 Miikka Lehtonen

Oletko MMO:n tarpeessa? Eikö Cataclysm enää lämmitä vai etkö pitänyt WoWista alunperinkään? Nyt olisi hyvä tilaisuus kokeilla jotain uutta, sillä ensimmäiseksi seuraavan sukupolven MMO:ksi tituleerattu Rift ilmestyy koko kansan ihmeteltäväksi viikon päästä avoimen betansa myötä.

En normaalisti jaksa edes räpäyttää silmiäni, kun MMO-pelien jo ennestään turhan ruuhkaiselle taivaalle ilmestyy uusi pyrstötähti, joka tuikkii ilmaiskuukautensa ajan ja sitten palaa tuhkaksi pelaajien hävitessä takaisin parempien pelien pariin. Eikä toki mikään takaa, ettei Riftillekin käy samalla tavalla, mutta ainakin peli yrittää jotain uudenlaista.

Pelin erikoisin idea lienee se, että hahmoluokkansa saa kasata itse erilaisista rooleista, jotka vastaavat suunnilleen World of Warcraftin talent-puita. Miltä kuulostaisi vaikka loitsija, joka on yhdistelmä tulimaagia, affliction-warlockia ja discipline-pappia? Ainakin painajaiselta tasapainottaa! Mutta vaikka kuulemma olenkin Mr. WoW ja vihaan kaikkia muita pelejä, joudun tunnustamaan, että Rift on saanut minut varovaisen innostuneeksi.

Toimivatko ideat? Onko toteutus World of Warcraftin tasoa? Onnistuuko peli iskemään Cataclysmin jälkimainingissa alkaneeseen WoW-masennukseen? Näitä voi spekuloida pelatessaan pelin avointa betaa, joka alkaa 15.2. 42 ensimmäistä tasoa, pelin kaikki ominaisuudet ja mahdollisuus kokeilla hyväksi kehuttua PVP:tä. Ei se mitään maksakaan, kokeilkaa toki.

Linkki: Rift

Lisää aiheesta

World of Warcraft: Cataclysm (Mac, PC)

Lue myös

Epicin Call of Duty -trollaus on valtaisa nettihitti

Nintendo 3DS – videoreportaasi 3DS-konsolin Euroopan julkistustapahtumasta

PS3-hakkeri avasi konsolin kahdeksannenkin SPE:n

Winter Sports 2011 – Go For Gold (PC, PS3, Wii, Xbox 360)