Uusimmat

Android-käyttäjät voivat nyt ennakkorekisteröityä Super Mario Runiin, mutta ei siitä mitään hyötyä ole

30.12.2016 13:00 Muropaketin toimitus

Super Mario Run -pelin julkaisupäivää Android-laitteille ei vieläkään ole paljastettu. Innokkaimmat pelaajat voivat kuitenkin rekisteröityä ennakkoon ja saada ilmoituksen heti kun peli on saatavilla.

Joulukuun puolivälissä julkaistu Super Mario Run sai kokoon reilussa viikossa yli 50 miljoonaa latausta, vaikka peli julkaistiin ainoastaan iOS-laitteille. Androidille peli on luvassa ensi vuoden puolella, mutta tarkkaa julkaisupäivää ei vieläkään ole ilmoitettu.

Nyt Nintendo on kuitenkin avannut ”ennakkorekisteröinnin” peliin Android-versioon Google Playssa. Rekisteröinnistä ei vaikuttaisi olevan muuta etua kuin se, että pelaaja saa ilmoituksen heti, kun Super Mario Run on saatavilla Androidille.

Nintendon ensimmäinen mobiilipelijulkaisu Super Mario Run on saavuttanut suuren suosion, mutta yhtiö ei toistaiseksi ole kertonut, kuinka moni pelin lataajista on valinnut maksullisen version ja kuinka moni tyytynyt rajoitettuun ilmaisversioon. Julkaisun seurauksena Nintendon osakkeet putosivat merkittävästi ja tutkimusyhtiö SuperData pudotti pelin ensimmäisen kuukauden tuottoennustettaan 60 miljoonasta dollarista 12-15 miljoonaan. On siis vielä auki, onko peli menestynyt myös taloudellisesti.

50 miljoonaan latauksen kunniaksi Nintendo tarjosi kaikille Super Mario Run -pelaajille 10 ilmaista rallilippua Toad Rally -pelimoodiin.

Super Mario
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat