Uusimmat

Christopher Nolan ei uutta James Bondia ohjaa – miten olisi Trainspottingin Danny Boyle?

21.02.2018 13:22 Muropaketin toimitus

Bond 25 on määrä julkaista vuonna 2019. Elokuvalle ei kuitenkaan ole vielä nimettyä ohjaajaa. Nyt tuotantoyhtiö MGM tähyää Danny Boylen suuntaan.

Seuraava James Bond -seikkailu kulkee toistaiseksi nimellä Bond 25. Nimiroolissa neljä kertaa nähty Daniel Craig on vahvistanut palaavansa agentti 007:n rooliin vielä ainakin kerran. Ohjaaja elokuvalta kuitenkin edelleen puuttuu.

Varietyn mukaan elokuvan tuottava MGM tähyää nyt Trainspottingin ja Slummien miljonäärin ohjaajan, Danny Boylen suuntaan. Virallista tarjousta ei uutisen mukaan vielä ole tehty, mutta Boyle on projektille kiinnostava vaihtoehto. Ohjaaja on myös ilmoittanut aina halunneensa tehdä Bond-elokuvan.

Edelliset kaksi James Bond -elokuvaa – Spectren ja Skyfallin – ohjasi Sam Mendes. Lippuluukuilla ne ovat olleet tuoteperheen menestyneimmät elokuvat, mutta viimeisimmän Bondin jälkeen Mendes ilmoitti, ettei enää ole käytettävissä seuraavan ohjaajaksi. Tuotantoyhtiö on päättänyt tehdä valinnan uudesta ohjaajasta kaikessa rauhassa, mutta nyt sormi tuntuu vahvasti osoittavan Danny Boylen suuntaan.

Bond 25:n virallinen ensi-ilta on 8. marraskuuta 2019.