Uusimmat

Rock Band 3 lisää peliin uusia soittimia ja pro-soittotilan

27.05.2010 11:30 Miikka Lehtonen

Syksy lähestyy ja se tarkoittaa väistämättä sitä, että nurkkiimme ilmestyy vaivihkaa pino uusia muovisia soittimia. Osittaisen välivuoden jälkeen Rock Band saa taas uuden pääsarjan pelin ja uudistukset kuulostavat vinkeiltä. Keytar ulisee ja todelliset pro-miehet soittavat kuin aitoja soittimia konsanaan.

Nettiin pari päivää sitten vuotaneet kuvakaappaukset Rock Band 3:n jonkinlaisesta demoversiosta kertoivat, että Rock Band 3 lisää peliin uusia soittomahdollisuuksia. Beatlesista tutut kolmen pelaajan harmoniset lauluosuudet ovat mukana pelissä, samaten kuin jo Beatles-peliin huhutut kosketinsoittimetkin. Tämän jo tiesimme, nyt tulee uutta infoa.

Ars Technican toimittajille jutellut sisäpiirin syväkurkku kertoo, että Rock Band 3:n koskettimia soitetaan ns. keytarin avulla. Kuten nimestäkin voi päätellä, keytar on kuin koskettimiston sisältävä kitara. Nähtiin 80-luvulla usein kammottavien kampausten ja diskovalojen lähettyvillä. Syväkurkku tietää myös kertoa, että Rock Bandin keytar, samoin kuin pelin muutkin soittimet, ovat Mad Catzin tekoa.

Kiinnostavampi tieto olisi se, että syväkurkun mukaan peliin lisätään myös uusi pro-soittotila, jossa ”käytetään ja kehitetään oikeita soittotaitoja”. Saitin toimittajat epäilevät, että tämä voisi vaatia uusien soitinten lisäämistä peliin — ja näinhän se ilmiselvästi on. Mielenkiintoisia juttuja, odotellaan E3:a.

Lähde: Ars Technica

Lue myös

Muse + Legend of Zelda = ?

Half-Life 2 sai mukavan yllätyspäivityksen

Mainio Men of War saa yhtä mainiolta kuulostavan lisälevyn

Mass Effectistä tehdään elokuva

Toinenkin Hitman-leffa tulossa