Uusimmat

Valve valmistelee eeppistä E3-yllätystä

02.06.2010 10:30 Miikka Lehtonen

Portal 2 on peli, jota moni odottaa varmasti kaikkein eniten E3-messuilla. Valve tykkää kuitenkin leikkiä julmia leikkejä sydämillämme ja tällä teemalla firma onkin ilmoittanut peruuttaneensa E3:lle kaavaillun Portal 2 -lehdistötilaisuutensa. Sen tilalle on kaavailtu jotain mukavaa yllätystä.

Voi noita Valven vekkuleita. Firma ilmoitti eilen maailman toimittajille ja asiaankuuluville tahoille että heidän E3-messuille kaavailemansa Portal 2 -lehdistötilaisuus oli historiaa. Firma teki sen kuitenkin tyylillä.

Aperture Sciencella on ilo ilmoittaa, että teemme yhteistyötä Valven kanssa voidaksemme julistaa kesäkuun 14. päivän Portal 2 -tapahtuman PERUUTUS-gaalan. Tämä tapahtuma korvataan yllätyksellä. Vaikka tapahtuman peruutus on tietenkin yllätys, olemme vielä iloisempia voidessamme ilmoittaa, ettei se ole se varsinainen yllätys. Kansainvälisten sopimusten, joihin sekä Valve että Aperture Science ovat sitoutuneet, määrittelemä määritelmä sanalle ”yllätys” kuitenkin tarkoittaa, että yllätyksen aika, päivämäärä ja sisältö tulevat teille selviksi vasta kun koette yllätyksen.

Jos haluatte kysellä hyödyttömiä kysymyksiä E3 Portal 2 -yllätyksestä, tai hyödyllisemmin sopia ajan Valven kojulta Portal 2:een tutustumiseksi, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä Valven erityisyllätyslähettiläs Doug Lombardiin.

Kiitos kun <<RECORD SCRATCH!!!>

PS: Äskeinen yllättävä ääni ei ollut myöskään yllätys.

Voitaneen todeta, että GladOS on ollut Valvelle melkoinen kultakaivos ja ainakin itse luen mielummin lehdistötiedotteita hänen kuin PR-kuhnuri #57:n äänellä kirjoitettuna. Mutta se itse yllätys! Olisin kovin hämmästynyt, jos se ei liittyisi jotenkin Portal 2:een, joka on kuitenkin se Valven suurin pelijulkaisu tälle syksylle… vai onko?

Voisiko olla, että Episode Three olisi vihdoin edistynyt esittelyvaiheeseen? Kenties huhut Portal Gunin mukanaolosta ovat totta ja nyt molemmat pelit esitellään yhtä aikaa? Ehkei kannata edes herätellä toiveitaan. Oli miten oli, 12 päivän päästä olemme viisaampia.

Lisää aiheesta

Valve mainostaa ilmais-Portaliaan riemukkaalla videolla

Valve: ”Portal 2 on paras pelimme ikinä”

Perjantaiaamun komediavideo: Still Alive kuntolaitteella

Lue myös

Nettivitsi muuttui todeksi ja Kaivuri-Jukka paahtaa kohti Kuusamoa

Kypsynyt pelintekijä: Alpha Protocol olisi joutanut roskiin

Arvostelu: Modnation Racers (PS3)

Muropaketin uusimmat