UUSIMMAT

Agent 47:n näyttelijä Timothy Olyphant: ”Hitman-elokuva oli kasa paskaa”

24.05.2019 20:48 | Muropaketin toimitus | 3

Agent 47:ää vuonna 2007 ilmestyneessä Hitman-pelisarjan pohjalta luodussa elokuvassa näytellyt Timothy Olyphant on sanonut suorat sanat siitä, kuinka hyvänä tämä piti elokuvaa.

Hitman-elokuva ei kerännyt kovin kaksista vastaanottoa kriitikoilta, ja Olyphantin mukaan se olikin ”kasa paskaa”. IMDB:ssä Hitman-elokuvalla on arvosana 6,3.

Rolling Stonen haastattelussa Olyphant kertoo ottaneensa Agent 47:n roolin vastaan sekä esiintyneensä Live Free or Die Hardissa vain rahan takia. Näyttelijä oli juuri ostanut kalliin talon ja tarvitsi kipeästi varoja sen maksamiseen, sillä Deadwood-sarja oli juuri peruutettu.

Olyphantin mukaan huonoissa elokuvissa esiintyminen oli silti arvokas kokemus: ”Kun löydät itsesi Bulgariasta tekemässä paskatyötä, heräät aamulla hieman reippaampana ja työskentelet jatkossa hieman kovemmin.”

Hitman-sarja sai vuonna 2015 vielä huonommin menestyneen jatko-osan, jossa Olyphant ei enää esiintynyt.

Keskustelu

Henkilökohtaisesti pidän tätä hyvänä elokuvana, muttei kuitenkaan pääse lähellekkään yli 7.5:n arvosanaa kymnenestä, toisin kuin jokainen John Wick tai kumpikin Jack Reacher (toki on paljon muitakin mutta nää tuli ekana mieleen). Ei siis mielestäni kasa paskaa (toisinkuin Atomic Blonde tai jokainen Avengers), muttei mikään taideteoskaan.

"Kasa paskaa" on liioiteltua. Ei mestariteos mutta kyllä vähintään keskivertotasoa genressään. En ole leffaa pitkään aikaan katsonut, mutta joskus tuli katsottua muutamankin kerran.

Muropaketin uusimmat