Uusimmat

”Dildojen määrä pelissä on melko korkea” – CD Projekt Red on luvannut korjata Cyberpunk 2077:n huvittavan bugin

Kuva: © CD Projekt RED

16.12.2020 08:00 Muropaketin toimitus

Cyberpunk 2077:n bugien määrällä ei tunnu olevan loppua, mutta tekijät ovat luvanneet tuovansa lähikuukausien aikana peliin päivityksiä, jotka poistavat myös villiintyneet dildot pelistä.

Business Insiderille antamassaan haastattelussa studion edustaja kertoo meemiksikin muodostuneen dildopaljouden olevan pelissä bugi, joka aiotaan korjata tulevien päivitysten aikana. Yksinkertainen selitys räjähdysmäisesti levinneille dildoille on pelin satunnaisgeneraattori, joka luo ympäristöön roskaksi lueteltavaa materiaalia, ja joidenkin pelaajien osalta tämä painottaa jostain syystä juuri dildoja ensisijaisesti muiden roskien sijaan.

”Säädämme edelleen noita asetuksia, joten etenkin varhaisten arvioiden kohdalla dildojen määrä pelimaailmassa oli melko suuri. Aiomme säätää tätä niin, ettei dildojen määrä tunnu liian oudolta tai häiritsevältä, ja että ne sijaitsisivat siellä, missä pitääkin”, edustaja paljastaa.

Vaikka kyseinen bugi ollaan liiskaamassa tulevissa päivityksissä, edustaja kertoo, että pelin avoin seksuaalisuus on kuitenkin tarkoituksellista. Tällä on pyritty kuvastamaan Night Cityn avointa asennetta seksuaalisuutta kohtaan, jolloin nykyään mahdollisesti tabuina pidetyt asiat ovat vuonna 2077 arkea.

Lue myös: Cyberpunk 2077:n maailma on täynnä dildoja